Зеленський провів засідання Ставки. Обговорили заходи протидії ракетним ударам

942 0
Крім того, члени Ставки заслухали інформацію про ймовірні дії агресора в найближчий час.
Володимир Зеленський у Львові 11 січня / Фото: Твоє місто

Володимир Зеленський у Львові 11 січня / Фото: Твоє місто

Президент України Володимир Зеленський 16 січня провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, під час якого обговорювали питання, пов’язані з протидією ракетним ударам. Про це він написав у Telegram.

Читайте також: Кількість загиблих у Дніпрі знову зросла

«Провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Обговорили події на передовій, окремо проаналізували ситуацію на Донеччині й Півдні»,  пише він.

Крім того, під час засідання заслухали інформацію про ймовірні дії агресора в найближчий час і зупинилися на забезпеченні ЗСУ боєприпасами й підготовці командирів тактичної ланки.

Зазначимо, що під час останнього засідання Ставки 12 січня члени обговорювали ситуацію на основних напрямках фронту. Окрему увагу приділили боям у Бахмуті й Соледарі.

Читайте також: Масштабна повітряна тривога в Україні. Куди летіли ракети

Нагадаємо, під час ракетної атаки 14 січня росіяни влучили у кілька об’єктів критичної інфраструктури в Україні, зокрема у Львівській області. Крім того, ворог влучив по багатоповерховому будинку в Дніпрі ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі. У місті Дніпро влада оголосила триденну жалобу за загиблими внаслідок російського ракетного удару. Більше про ракетну атаку читайте тут.

Софія Шавранська

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!