Зосередься на дорозі! У Львові стартує розіграш bluetooth-гарнітури

2272 0
Львів’янам пропонують взяти участь у розіграші моно-bluetooth гарнітури Plantronic Explorer 50.

Друзі, усі ми розуміємо, наскільки важливо для водія мати вільні руки та зосереджуватися на дорозі! У рамках кампанії #безпечні дороги медіа-хаб «Твоє Місто» разом із мережею магазинів Вухо.ком запускає розіграш моно-bluetooth гарнітури Plantronic Explorer 50.

Умови участі прості:
1. Бути підписаним (або підписатися) на сторінки Твоє Місто та Вухо.Ком у Facebook.
2. Лайкнути допис та поділитися ним у себе на сторінці.
3. Тегнути у коментарі до допису людину, якій це також може бути цікаво.

Ім’я переможця визначимо 20 квітня о 12:00 за допомогою random.org. Нехай щастить!

Читайте також: Як зробити дорогу дитини зі школи додому безпечною. Пам’ятка для батьків

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком, LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!