15 тисяч перетнули кордон, іще 54 людини – розселили на Львівщині. Головне за добу

960 0
Коротко про головне за минулу добу у Львівській області.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Від 8 ранку 5 червня до 8 ранку 6 червня жодного разу сирена на Львівщині не сповіщала про повітряну тривогу. Натомість за цей же час в області прийняли і розселили ще 54 людини з інших регіонів, де тривають бойові дії. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Перетин кордону. На всіх переходах Львівщини кордон на виїзд за добу перетнули понад 15 тисяч осіб. На пунктах пропуску є черги із транспортних засобів:

  • «Рава-Руська» – вантажівки по обидві сторони кордону;
  • «Краківець» та «Шегині» – автомобілі на в’їзд, вантажівки в обох напрямках;
  • «Смільниця» – легкові автомобілі на в’їзд.

 

Читайте також: «Ми розбили на полі бою наратив росії, що України не існує як держави», – Сергій Плохій

Диверсії. Поліція опрацювала 1202 звернення щодо підозрілих людей та об’єктів.

Нагадаємо, що, за даними Генштабу ЗСУ, на 103 добу героїчного протистояння українців російському вторгненню на території білорусі, вздовж держкордону з Україною, зберігається присутність окремих підрозділів зс рф, які мають на озброєнні оперативно-тактичні ракетні комплекси «Іскандер-М», зенітно-гарматні комплекси «Панцирь-С1», зенітні ракетні системи С-400 та літаки оперативно-тактичної авіації. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!