Київ

Американо-мексиканський художник Роберто Маркес створює серію муралів в Ірпені

573 0
Долучитися до створення зможе кожен охочий.

Художник із Мексики Роберто Маркес створить серію муралів біля Ірпінської дитячої школи мистецтв імені М. Вериківського. Долучитись до роботи можуть усі охочі Про це начальниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк повідомила у Facebook.

«Усі знають нашу арку Ірпінської дитячої школи мистецтв імені М. Вериківського. Особливо її полюбляють юні поціновувачі стріт-арту, які залишають тут різнобарвні написи й не завжди пристойні картинки. Разом із мексиканським художником Роберто Маркесом у нас виникла ідея створити тут серію муралів на тему «Мистецтво під час війни», – написала вона.

Долучитися до процесу створення муралів можна щодня з 10:00 до 18:00 за адресою: Ірпінь, вул. Шевченка, 4а.

 

Нагадаємо, в Ірпені за останні два місяці з'явилося кілька нових муралів, зокрема коту, що витісняє війну, стінопис, присвячений Бахмуту та Соледарулітературний мурал із письменниками, які жили в місті та мурал з президенткою Європарламенту Робертою Мецолою.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!