Через ракетний обстріл у Львові загинули працівники «Львівобленерго». Уточнено

50448 0
6 липня ракета окупантів позбавила їх життя разом із іншими мешканцями будинку на вулиці Стрийській.
ФОТО: ТВОЄ МІСТО

ФОТО: ТВОЄ МІСТО

Двоє працівників «Львівобленерго» загинули через ворожий обстріл Львова, який відбувся вчора, 6 липня. Про це повідомила пресслужба компанії.
 
Як йдеться у повідомленні, Ольга Дудка та Валерій Рябцев працювали у Львівських міських електромереж ПрАТ «Львівобленерго».
 
Ольга Романівна Дудка народилася 1 грудня 1957 року. Працювала контролером Личаківської групи ВРПС ЛМЕМ з грудня 2000 року до завершення 2018 року, після чого вийшла на пенсію. Валерій Анатолійович Рябцев народився 20 лютого 1956 року. Від січня 2008 року до 22 лютого 2016 року працював електромонтером виробничої лабораторії ЛМЕМ.
 
 

Нагадаємо, під час нічної атаки у четвер, 6 липня, російська ракета влучила в багатоквартирний житловий будинок у Львові, постраждали 40 людей. 

Сьогодні, 7 липня, у Львові розпочнуть відновлювати будинки, що були зруйновані внаслідок влучання російської ракети. Зокрема, міська комісія прийняла рішення виділити 100 мільйонів на відновлення зруйнованих помешкань. Всім мешканцям, які втратили житло, запропонували тимчасово проживати в готелі або в модульному містечку поруч.

Tvoemisto.tv побувало на місці події та поспілкувалося із постраждалими мешканцями. Детальніше про це читайте за посиланням.

Зокрема, у Львові на два дні спустили прапор міста в пам'ять про загиблих внаслідок нічної ракетної атаки рф. Також львів'ян та гостей міста закликають утриматись від проведення розважальних заходів.

Тут ми зібрали усю актуальну інформацію щодо наслідків вибухів у Львові.

Фото «Львівобленерго»

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!