Київ

Через великий попит «Укрзалізниця» запускає додаткове сполучення між Києвом та Слов’янськом

897 0
З наступного тижня потяг «Херсон – Київ» їхатиме через Слов’янськ.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

З 11 липня, маршрут поїзда № 101/102 Херсон – Київ буде продовжено до Словʼянська. Таке рішення ухвалили у зв’язку з високим попитом на квитки на цьому сполученні. Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниця».

З Києва поїзд вирушатиме по непарних числах о 20:42 та прибуватиме до Слов’янська о 06:48. Зі Слов’янська поїзд відправлятиметься по парних числах о 09:45 прибуттям до столиці о 20:30.

Окрім того, курсуватиме спеціальний приміський електропоїзд між Слов’янськом і Краматорськом, підлаштований по часу до прибуття і відправлення потягу Київ – Херсон.

Читайте також: потяги «Укрзалізниці» з жіночими купе вже здійснили 4 рейси. Як минули поїздки

Потяг прямує через станції: Корсунь, Сміла, Долинська, Миколаїв, Гребінка, Лубни, Миргород, Полтава-Київська, Красноград, Лозова.

У пресслужбі зазначили, що квитки вже можна придбати у застосунку «Укрзалізниці», у чат-ботах, на сайті або в касах вокзалів.

Нагадаємо, на літній сезон «Укрзалізниця» запустила низку рейсів з Києва. Також перевізник запровадив додатковий рейс з Києва до Львова.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!