У Львові покращать вело- та пішохідну інфраструктуру на Липинського

1766 1
Відповідну петицію підтримали 45 депутатів.
фото автора

фото автора

Львівські депутати підтримали петицію про покращення вело- та пішохідної інфраструктури на вулиці Липинського. За відповідну ухвалу проголосувало 45 депутатів на планерному засіданні ЛМР 31 жовтня.

Читайте також: Депутати у Львові підтримали петицію про очищення Атлайських озер

«Цю велодоріжку збудували в 2013 році за грантові кошти Німецького уряду. Тоді кошти виділили лише на будівництво велодоріжки, їх було не достатньо для облаштування пішохідної інфраструктури», — каже керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

За словами автора петиції Валерія Совицького, ліва велодоріжка, що збоку вул. Хмельницького, перебуває в поганому стані через велику кількість в'їздів-виїздів прилеглих територій та суміжних вулиць. З'їзди з головної вулиці підвищують небезпеку для пішоходів, а також велосипедистів через обмежену видимість. 

«Потрібно більшість таких в'їздів перебудувати таким чином, щоб рівень пішохідних переходів та велопереїздів був на рівні велодоріжки та пішохідного переходу, а для автомобілів була обладнана, відповідно, естакада», – йшлося у зверненні.

Читайте також: Петиція про електронний квиток у Львові зібрала необхідні пів тисячі голосів

Тепер департамент житлового господарства та інфраструктури має розробити дороню карту для реалізації цієї петиції.

 


Читайте також:
2 Листопада, 2019 15:41
Людмила Панове депутати і журналісти! Як по-вашому, з якого номеру будинку починається вул. Липинського? Ви хоч раз дивилися, в якому стані асфальт біля будинків на початку вулиці, №№ 1-5? Тобто, не асфальт, а його рештки? Про які велодоріжки ви торочите, якщо біля цих будинків по обох боках вулиці тротуари виглядають як після гарматного обстрілу? Після дощів там пройти неможливо. Ввечері і вночі темрява така, що без ніг залишитися можна. А вам все велодоріжка спати не дає! Коли, нарешті, ви будете робити те, що треба насправді, а не те, що вам заманеться?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!