Львівські студенти закликають вшанувати Героїв разом

1998 0
Сьогодні, 19 лютого, студенти й викладачі Франкового університету пройдуться «тихою ходою» і вшанують молитвою Героїв Небесної сотні та жертв АТО.

«Тиха хода» розпочнеться від головного корпусу університету й завершиться біля пам’ятника Тарасові Шевченку, де пройде спільна молитва й віче. Під час віча виступлять голова Студентської ради Львова Євген Филипець, ректор Львівського національного університету Володимир Мельник та міський голова Андрій Садовий.

13:00 – початок формування колони на площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка;

13:30 – «тиха хода» до пам’ятника Тарасові Шевченку;

14:00 – спільна молитва та віче.

Читайте також: У Львові вшанують пам'ять Героїв Небесної Сотні. Перелік заходів

Також 20 лютого о 15:00 годині в актовій залі ЛНУ ім. Івана Франка відбудеться вечір пам’яті студента географічного факультету, Героя Небесної сотні, Героя України – Ігоря Костенка. Після заходу біля пам’ятника Іванові Франкові запалять лампадки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!