Київ

Мобілізовані кияни почали отримувати по 30 тис. грн допомоги від міста

519 0
Допомогу вже отримали майже пів тисячі киян
Умовне фото

Умовне фото

Кияни, які мобілізувалися до лав Збройних сил України після 1 грудня 2023 року, почали отримувати обіцяну допомогу від міста. Про це інформує офіційний портал Києва.

Перші 473 військовослужбовці вже отримали по 30 тисяч гривень від столиці на банківські рахунки.

«Для отримання виплати мобілізований має надати до ТЦК та СП такі документи: копії ідентифікаційного коду, паспорта громадянина України чи ID-картки, довідку/виписку з банку про відкриття соціального (зарплатного) рахунку», — уточнили в КМДА.

Нагадаємо, на засіданні 7 грудня Київрада вирішила виплачувати  зі столичного бюджету одноразову матеріальну допомогу в розмірі 30 тис. гривень киянам, які були та будуть мобілізовані з 1 грудня 2023 року.

Однак вже у лютому 2024 року з'ясувалося, що мобілізовані кияни так і не почали отримувати обіцяну матеріальну допомогу. Тоді секретар міської ради Володимир Бондаренко дав протокольне доручення до виконавчого органу вжити заходів для отримання мобілізованими у ЗСУ виплат.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!