У Львові збиратимуть кошти на реанімобіль для передчасно народжених дітей

1314 0
Орієнтовна вартість реанімобіля – у межах 5 млн грн.
Фото: transkarpatia.net

Фото: transkarpatia.net

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі організують благодійний аукціон для того, аби придбати сучасний реанімобіль для передчасно народжених малюків. Свого реанімобілю у центрі немає, тому дуже важливо отримати його. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила очільниця медзакладу Марія Малачинська.

Читайте також: У Львівському перинатальному центрі відкрили відділення виходжування недоношених діток

За її словами, для передчасно народжених малюків найважливішою є саме перша година життя, адже за цей час дитині потрібно надати не лише необхідну медичну допомогу, а й забезпечити умови, максимально наближені до внутрішньоутробних. Дитина не має відчувати перепадів між організмом матері і каретою швидкої.

«Із кожним роком все вдосконалюється, матеріально-технічна база навіть самих реанімобілів покращується, тому для передчасно народжених дітей хочемо придбати сучасний реанімобіль, який буде укомплектований новітнім медобладнанням та технікою», – каже вона.

Марія Малачинська зазначає, що реанімобіль, який планують придбати, матиме мобільний транспортний інкубатор, прилад відсмоктування, пульсоксиметр, монітор пацієнта, апарат ШВЛ, шприцеві насоси, різні укладки та ноші-каталки – усе, що потрібно для транспортування маленьких новонароджених діток.

Орієнтовна вартість реанімобіля – в межах 5 млн грн. Щоб зібрати таку суму, 28 січня у конференц-залі перинатального центру, що на вул. Джорджа Вашингтона, 6, організовують благодійний аукціон творів мистецтва. Кошти з придбання картин лікарня спрямує на придбання сучасного реанімаційного автомобіля.

Читайте також: «Я не можу підвести маму». Історія дівчинки, яка об’єднала Львів

Найближчим часом у перинатальному центрі відкриють реєстрацію на аукціон та оголосять лоти.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!