Київ

На блокпосту в Києві автомобіль збив прикордонницю

830 0
За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження.

На блокпосту в Києві автомобіль збив військову Державної прикордонної служби. Жінку госпіталізували з травмами.  Про це інформує пресслужба Національної поліції.

Подія сталася ввечері 6 листопада о 21:25 годині у Деснянському районі столиці. Водій автомобіля «Renault» скоїв наїзд на співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту і саме переходила проїжджу частину по пішохідному переходу. Жінка отримала тілесні ушкодження, її доправили в лікарню.

Як попередньо з'ясували правоохоронці, 66-річний водій їхав по Броварському проспекту з Броварів у напрямку Києва. Після збиття прикордонниці на блокпосту керманич пройшов перевірку на стан сп'яніння за допомогою приладу «Драгер», який показав, що чоловік тверезий.

За фактом аварії слідчі Нацполіції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. У разі доведення вини водієві загрожує позбавлення волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном від трьох до п'яти років.

Правоохоронці з'ясовують усі деталі ДТП.

Нагадаємо, у ніч проти 22 жовтня на блокпосту під Києвом автомобіль "Хонда" скоїв наїзд на військового. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. 

Перед цим у ніч на 25 липня поблизу станції метро «Святошин» водій збив на смерть на блокпосту військовослужбовця Національної гвардії та травмував ще двох військових.

Також 26 травня у Києві близько опівночі голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир скоїв наїзд на військовослужбовця Національної гвардії України, який ніс службу на КПП при в'їзді до Києва, він загинув.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!