На Львівщині за кошти польського інвестора відкриють меблеву фабрику

4338 0
Це – кошти польських інвесторів, 90% продукції виготовлятимуть в основному на експорт у понад 25 країн світу.
фото: interiors.kiev.ua

фото: interiors.kiev.ua

До кінця року у Червонограді планують відкрити нове підприємство, яке спеціалізуватиметься на виробництві корпусних меблів. Як зазначив керівник підприємства  «Меблі Стиль Україна» Роман Табатадзе, загальна вартість залучених інвестицій становить 7 млн євро. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Це – кошти польських інвесторів, 90% продукції виготовлятимуть в основному на експорт у понад 25 країн світу.

«Тут плануємо створити 200 нових робочих місць. Війна внесла свої корективи і робота з відкриттям затягнулася, але не зупинилася. Кожен працює на своєму фронті, адже для економіки України нові робочі місця зараз дуже потрібні», – зазначив керівник.

Читайте також: Підприємства, які переїхали на Львівщину, отримають 100 тисяч гривень допомоги

Додамо, що, за даними Youcontrol, компанія ТОВ «МЕБЛІ СТИЛЬ УКРАЇНА» зареєстрована у 2020 році на вул. Голубовича у Львові. Керівником організації є Вальдемар Войнар. Діяльність компанії -  оптова торгівля меблями, килимами й освітлювальним приладдям.

Нагадаємо, на Львівщині заклали капсулу у фундамент нового хлібопекарського заводу. Його збудують на території області та інвестують 20 мільйонів євро. Завод частково збудують з потужностей, які перевезли з Харківщини. Окрім заводу, відкриють пекарні, де одразу ж продаватимуть продукцію. Згідно з новими вимогами, які набули чинності в Україні, об’єкт матиме бомбосховище для працівників.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!