Київ

На одинадцятьох вулицях Києва комунальники демонтували низку незаконних МАФів

658 0
Департамент міського благоустрою та Комунальне підприємство “Київблагоустрій” активізували боротьбу з незаконно встановленими торговельними ятками і відучора продовжують активне відпрацювання.
Фото: Тимур Ткаченко/Facebook

Фото: Тимур Ткаченко/Facebook

15 березня було демонтовано низку тимчасових споруд одинадцятьох вулицях Києва. Про це розповів на своїй Facebook-сторінці директор Департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації Тимур Ткаченко.

Протягом дня міський благоустрій провів демонтажі незаконно встановлених ТС в різних районах столиці. «Більшість підприємців самостійно демонтували свої споруди, оскільки розуміють, що їхні дії неправомірні», – додав Тимур Ткаченко.

За словами чиновника, деякі власники самостійно прибирали свої ТС, тепер їх немає за адресами:

 – на розі вулиць Жолудєва та Симиренка;
 – проспект Курбаса Леся, парк Юність;
 – вулиця Гната Юри, 9;
 – вулиця Ломоносова, 63;
 – вулиця Галаганівська, 7;
 – вулиця Раїси Окіпної, 8.
 

Читайте також: Будинок Карлсона на даху. Що робитимуть із незаконною надбудовою у Голосієві, до якої у комунальників не було доступу. 

Силами комунального підприємства було прибрано об'єкти за адресами:
 
 – вулиця Межигірська, 81;
 – на розі вулиць Флоренції та Туманяна;
 – вулиця Гната Юри, 9;
 – парк Михайла Котельникова, напроти будинку 33;
 – вулиця Набережно-Лугова, 8;
 – на розі вулиць Колекторна та Центральна.
 
 
За адресою вулиця Верховина, 69 склали акт про непроведення демонтажу через велику кількість автомобілів, що були припарковані поруч. Окрім цього, директор Департаменту міського благоустрою директор Департаменту міського благоустрою анонсував нові демонтажі, які продовжаться і завтра.
 

Раніше повідомлялось, що комунальники розчистили від МАФів підходи до 7 станцій метро, в роботі ще одна станція.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!