Київ

На Повітрофлотському проспекті не буде смуги громадського транспорту, поки не розширять дорогу

710 0
Розширювати проїзну частину пропонують за рахунок тротуару.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У поліції Києва виступають проти створення смуг громадського транспорту на Повітрофлотському проспекті, поки там не розширять дорогу. Про це йдеться у відповіді «Центру організації дорожнього руху» на запит учасника «Пасажирів Києва» Павла Постоєнка.

У ЦОДР кажуть, що поліція принципово відмовляється погоджувати нову схему дорожнього руху зі смугами громадського транспорту поки не буде збільшено ширину дороги за рахунок тротуару. Йдеться про ділянку дороги від зупинки «Стадіон» до Севастопольської площі.

Читайте також: у центрі Києва з’явиться довгоочікуваний наземний пішохідний перехід

Поліція просить розширити ширину проїзної частини не менше 3 метрів для кожної смуги руху транспорту для забезпечення належної пропускної здатності вулиці.

Додамо, активісти розкритикували ремонт бульвару Лесі Українки. В ініціативі «Пасажири Києва» кажуть, що після ремонту, громадський транспорт буде змушений перелаштовуватися з другої смуги до зупинок, що у висновку сповільнюватиме рух вулиці. Також там виділили на 3,1 км лише 200 метрів велосмуг.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!