Київ

Під час комендантської години поліція Києва перевірила понад 600 ресторанів і кафе. Результати

885 0
Поліція вибірково перевіряла дотримання обмежень комендантської години.
Фото умовне

Фото умовне

Столична поліція перевірила понад пів тисячі ресторанів і кафе щодо можливої роботи під час комендантської години. Порушень не виявили. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва у Facebook.

Поліція вибірково перевіряла дотримання обмежень комендантської години.

Окрему увагу приділили увагу закладам громадського харчування, яким заборонено працювати після 23.00. За два дні поліціянти перевірили 671 розважальний заклад. Порушень з боку адміністрації кафе чи ресторанів не виявили.

У поліції також повідомили, що впродовж вихідних, 7 і 8 жовтня, правоохоронці розкрили 18 злочинів, серед яких крадіжки авто та іншого майна киян, хуліганство, незаконне поводження зі зброєю. Крім того, виявили двох людей, які перебували в розшуку, та склали 221 протокол про адміністративні правопорушення.

Столична поліція обіцяє, що такі відпрацювання триватимуть і далі.

Нагадаємо, київський заклад Boho Club місяцями працював під час комендантської години  і лише після того, як на це звернули увагу ЗМІ, столична поліція притягнула до відповідальності адміністратора закладу. Санкція передбачає від 6800 до 13600 гривень штрафу.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!