Прикордонники Львівщини пояснили, чому не випустили за кордон футбольну команду ветеранів

3884 0
Ветеранів із ампутаціями не пропустили на футбольний турнір у Ряшів.
Фото:Покрова АМП

Фото:Покрова АМП

Сьогодні, 27 січня, прикордонники не випустили за кордон львівську футбольну команду ветеранів війни «Покрова АМП». Інцидент стався у пункті пропуску «Краківець – Корчова».

Ветеранів із ампутаціями не пропустили на футбольний турнір у Ряшів через відсутність необхідних документів.

У Держприкордонслужбі пояснили, що під час вивчення законних підстав для виїзду за кордон гравців, які увійшли до футбольної команди «Покрова АМП», прикордонники встановили, що у більшості осіб зі складу команди, які є чинними військовослужбовцями, немає необхідних документів, які б давали право на перетин кордону.

«Попередньо встановлено, що керівництвом футбольної команди не до кінця вжито необхідних дій щодо відстеження питання з погодженнями дозволів для команди та отримання позитивного результату розгляду листів. В свою чергу прикордонники вживають всіх можливих заходів з метою допомоги в перетині кордону складом футбольної команди», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Львові судитимуть злочинну групу з п'яти осіб, яких підозрюють в незаконному переправленні людей через державний кордон України.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!