Київ

У Києві суд взяв під варту другого організатора «п'яних вечірок» та збільшив розмір застави

847 0
Суд призначив іншому організатору скандальних вечірок 600 тисяч застави.
Фото: НПУ

Фото: НПУ

Київський апеляційний суд збільшив розмір застави та взяв під варту ще одного учасника групи, що чинила сексуальне насильство над дівчатами та знімали це на відео. Про це повідомив начальник головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов.

Ще 1 лютого 2023 року поліція Київської області повідомила про підозру групі хлопців, які доводили дівчат до стану безпорадності та змушували виконувати непристойні дії сексуального характеру. Потім вони глумилися над жертвами в соцмережах.

«22-річного уродженця Івано-Франківщини доставили в СІЗО. Другому організатору п’яних вечірок у столиці призначили 600 тисяч застави», – розповів Нєбитов.

 

Нагадаємо, на початку 2023 року розпочався скандал після того, як у мережі оприлюднили відео столичних вечірок, де хлопці з Івано-Франківська знущалися з дівчат.

Вже наприкінці березня суд обрав запобіжний захід підозрюваним у вигляді тримання під вартою. Пізніше стало відомо, що двоє фігурантів справи вийшли на волю під заставу.

Однак вчора Київський апеляційний суд все ж збільшив розмір застави для одного з організаторів вечірок у Києві, на яких знущалися з дівчат.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!