Політична реклама

"Твоє місто" та "!Фест" нагородили переможця фотоконкурсу до Євро-2012

1603 0
Медіа-портал "Твоє місто" та холдинг емоцій "!Фест" нагородили переможця фотоконкурсу «Спіймай позитивні емоції Євро 2012». Ним став Роман Поляниця, чия фотографія "Віддані своїй команді" з німецькими вболівальницями набрала найбільшу кількість голосів - 216.

За фото, яке визнане читачами порталу "Твоє місто" найкращою ілюстрацією позитивних емоцій цьогорічного чемпіонату, його автор отримав обіцяний приз - вечерю на чотирьох осіб у ресторані "ДІм легенд" під час трансляції фіналу Євро-2012.

"Мені було надзвичайно приємно отримати такий чудовий подарунок в день фіналу чемпіонату, коли я, власне повертався з гір і був доволі втомлений. Прекрасна кухня ресторану і чудова гра іспанців на полі створили неймовірну атмосферу цього вечора. Дякую дуже організаторам", - ділиться своїми враженнями переможець. 

Подарункові сувеніри від холдингу емоцій "!Фест" також отримає автор світлини, що зайняла друге місце у конкурсі - Лілія Соловій.

Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо віднаходити позитивні емоції навколо себе щодня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!