У День святого Валентина в Україні одружилися 1754 пари

873 0
Щороку у День закоханих традиційно число охочих офіційно зареєструвати шлюб більша, ніж будь-коли.
Фото: getty images

Фото: getty images

1754 нові родини офіційно зареєстрували свої стосунки у День Святого Валентина. Про це повідомили у пресслужбі Мін'юсту.
 
Загалом 14 лютого найбільше молодят зареєстрували шлюб у Дніпропетровській області – 180, м. Київ – 151, Одеській – 142, Черкаській – 114, Київській – 108, Вінницькій областях – 107.
 

Читайте також: храм-МАФ поблизу Десятинної церкви демонтують

З них 75 пар вирішили не чекати встановленого терміну та одружитися за спрощеною процедурою – у рамках проєкту "Шлюб за добу".

Нагадаємо, у День закоханих Мін'юст традиційно реалізує на Київщині й в країні загалом проєкт подовженої реєстрації шлюбів. Щороку 14 лютого усі охочі можуть подати заяви до відділів державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС) і зареєструвати шлюб у день звернення.

Ігор Ющенко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!