Київ

У Києві комунальники «декомунізували» незаконну рекламну конструкцію

560 0
Хоч на фасаді і була розміщена червона зірка, її демонтували з причини порушення правил.
ФОТО: КП "КИЇВРЕКЛАМА"

ФОТО: КП "КИЇВРЕКЛАМА"

Столичні комунальники демонтували незаконну конструкцію у вигляді червоної зірки з носорогами,  повідомляють в Управлінні з питань реклами КМДА та КП «Київреклама».
 
Там розповіли, що розміщена зірка дещо нагадувала символ радянських часів, однак насправді, жодного стосунку до цього рекламний засіб не мав.
 
Причиною демонтажу конструкції на одному із закладів Києва, що по вул. Михайла Кривоноса, стало порушення правил розміщення (перекриття декоративних елементів, вихід конструкції за межі фасаду, часткове перекриття вікон тощо).
 
В Управлінні розповіли, що «зоряного носорога» вже відправили на склад, де він приєднався до раніше прибраних конструкцій «Змія-Горинича» (трьохшарової вивіски) та «анаконди» (42-метрової конструкції на фасаді).
 
«Скоро на нашому складі вже можна буде знімати фільм «Фантастичні звірі та де їх шукати. Та ми закликаємо власників закладів не розводити у нашому місті зоопарк з незаконної реклами і дотримуватися правил розміщення конструкцій», – зазначають в Управлінні з питань реклами.
 

Нагадаємо, у Києві ініціюють зміни до чинного порядку розміщення вивісок, так місто планує унормувати правила та забезпечити зрозумілу процедуру розміщення вивісок у столиці.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!