Київ

У «Київпастрансі» призначили виконувача обов'язків гендиректора

404 0
В.о. гендиректора КП «Київпастранс» став заступник звільненого гендиректора
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Тимчасовим виконувачем обов'язків гендиректора комунального підприємства «Київпастрансу» призначили Євгена Пушкова. Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

«Обов’язки генерального директора КП «Київпастранс» тимчасово виконуватиме заступник генерального директора підприємства Євген Пушков», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 березня, міський голова Віталій Кличко повідомив, що директор «Київпастрансу» Дмитро Левченко звільнився. Також, за словами мера, буде звільнений директор з виробництва Павло Кирилюк.

Минулого тижня після розслідування Bihus.Info керівник «Київського метрополітену» Віктор Брагінський написав заяву про звільнення. Кличко заявив, що посадовець «брехав йому в очі» і закликав правоохоронців розслідувати оприлюднені журналістами факти.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!