Київ

У київській галереї триває експозиція сучасних українських митців «Дивина звичайна»

782 0
Виставка триватиме до 30 червня.

У мистецькій галереї «ABC-арт» триває виставка живопису і графіки сучасних українських митців «Дивина звичайна». 

Як зазначають куратори проєкту, літня пора особливо прекрасна завдяки яскравому буянню різнобарвних та духмяних квітів. Тому не дивно, що ця неймовірна краса царства Флори надихає на творчість багатьох митців.
 
Організатори виставки кажуть, що роботи класиків і наших сучасників створені з великою любов'ю до неймовірних шедеврів природи. Кожен художник у своєму творчому стилі оспівує ніжну красу квітів.
 
«Уже втретє наша галерея пропонує зустріти початок літа серед квітів, які зібрали у своїх творах відомі українські митці та мисткині. Ми все ще відчуваємо красиві барви Життя. І Поезії. Й Любові. Й Дива. Ми ділимося ними з глядачами – на противагу та попри війну…», – кажуть організатори виставки.
 
 
 
 
 
 
 

Виставка живопису і графіки «Дивина звичайна»

Коли: до 30 червня, щодня з 12:00 до 18:00, крім неділі та понеділка.

Де: вулиця Глибочицька, 32-В, третій поверх.

Вхід вільний.

Нагадаємо, у Музеї Ханенків в Києві показують унікальний «Фонтан виснаження», в Українському домі до 25 червня триватиме виставка-ретроспектива «Ти як?», також столичний музей грошей НБУ проведе цикл онлайн-виставок. Також київська картинна галерея представить виставку «Інтроспектива».

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!