Київ

У Лук’янівському СІЗО провели капітальний ремонт в черговій камері, яка розрахована для тримання 22 осіб

993 0
У камері замінили сантехніку, вікна, двері, вентиляцію, меблі та встановили телебачення.

Державна установа “Київський слідчий ізолятор” завершила ремонт ще однієї камери, розрахованої для тримання 22 осіб. Зазначається, що в камері провели повну заміну сантехнічного та електричного обладнання, заміну вікон та дверей, санвузол належним чином відокремлено від житлової зони, встановлено додаткову примусову вентиляцію, проведено повну заміну старих меблів на сучасні, встановлено телевізійне обладнання.

Кошти на ремонт надійшли від реалізації проекту щодо платної послуги з надання поліпшених побутових умов та харчування особам, узятим під варту. Про це йдеться у повідомленні пресслужби «Київського слідчого ізолятора».

Читайте також: поліція затримала водія тролейбуса під «кайфом»

Загалом за період дії проекту щодо платної послуги з надання поліпшених побутових умов та харчування особам, узятим під варту проведено ремонт 28 камерних приміщень режимних корпусів та 4 житлових приміщень відділення господарської обслуги, чим поліпшено побутові умови 452 засудженим та особам, узятим під варту, крім того, проведено та наразі тривають ремонтні роботи у ряді інших приміщень установи. 

Як ми повідомляли раніше, у Лук'янівському СІЗО функціонує «Пункт незламності».

 

Фото: Київський слідчий ізолятор


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!