В одному з районів Львова лунатиме повідомлення про пожежу

1897 0
Це буде навчальне тренування з цивільного захисту.

Цієї п’ятниці, 22 вересня, у лікарні святого Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова відбудуться планові тренування з цивільного захисту. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Близько 09:00 мешканцям, можливо, буде чутно повідомлення про пожежу з гучномовця, яке лунатиме з території лікарні. Це буде навчальне тренування.

Лікарі разом із рятувальниками відпрацьовуватимуть свої навички з допомоги пацієнтам у надзвичайній ситуації. Мешканців вулиць Миколайчука, Мазепи, Щурата, а також прилеглих вулиць, просять це зауважити та не лякатись повідомлення про пожежу.

Читайте також: Що робити, якщо ваш будинок вибухнув. Алгоритм дій

Нагадаємо, що на базі закладів загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади відкриють 12 центрів національно-патріотичного виховання, де, зокрема, навчатимуть цивільному захисту.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!