У Львові погасили марку на честь діяльності Палацу мистецтв

765 0
Коротко про ключові події минулої доби.
Фото: Львіська ОВА

Фото: Львіська ОВА

У Львові погасили поштову марку на честь діяльності Палацу мистецтв. Ліворуч на ній зображений Святий Лука (покровитель культури і мистецтв), а праворуч – мистецтва надихати, допомагати та перемагати. Наклад обмежений. Лише 100 примірників. Кошти з їхнього продажу передадуть на підтримку ЗСУ. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Повітряна тривога. Удень 27 та вночі 28 січня загроз ракетних ударів у Львівській області не виникало.

Переселенці. Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 112 вимушених переселенців. До Перемишля з нашої області трьома потягами вирушили 595 осіб.

Волонтерська допомога. З перших днів повномасштабної війни і досі у Львівському палаці мистецтв діє Обласний гуманітарний штаб. У його приміщеннях волонтери збирають продукти, медикаменти, теплий одяг для військових, переселенців і жителів населених пунктів, які постраждали від війни. Щоб подякувати за працю, у Львові погасили поштову марку на честь палацу. Ліворуч на ній зображений Святий Лука (покровитель культури і мистецтв), а праворуч – мистецтва надихати, допомагати та перемагати. Наклад обмежений. Лише 100 примірників. Кошти з їхнього продажу передадуть на підтримку ЗСУ.

Навчальна программа. Львівський обласний молодіжний центр запрошує студентів на навчальну програму «Вгору». Це тренінговий та менторський курс, який триватиме 3 місяці. Після закінчення програми п’ять найактивніших учасників зможуть пройти стажування в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!