У Львові волонтери відремонтували гуртожиток для працівників релокованого підприємства

1186 0
У будівлі здійснили капітальний ремонт кімнат, замінили вікна та двері, замінили інженерно-технічне обладнання приміщень та облаштували ванні кімнати.
Фото: Управління інвестицій та проєктів ЛМР

Фото: Управління інвестицій та проєктів ЛМР

Волонтери громадської організації «Будуємо Україну Разом – БУР» відремонтували кімнати гуртожитку на вул. Пулюя, 28 у Львові. У цій будівлі тимчасово проживатимуть працівники релокованого підприємства «Рубіжанська панчішна мануфактура».

Джерело: Управління інвестицій та проєктів ЛМР

Читайте також: Для релокованих підприємств на Львівщині будують складські приміщення

Влаштування перегородок

Гуртожиток належить Міжрегіональному вищому професійному училищу автомобільного транспорту та будівництва. Зусиллями волонтерів тут здійснили капітальний ремонт кімнат, замінили вікна та двері, замінили інженерно-технічне обладнання приміщень та облаштували ванні кімнати.

Влаштування спальних місць

Читайте також: Поблизу «Цитаделі» хочуть звести соціальне житло для силовиків

Зазначається, що на черзі – створення функціонального житлового простору у цокольному приміщенні. Раніше організація спільно з управлінням архітектури та урбаністики ЛМР розробила дизайн-концепт та функціональне зонування приміщення.

Нагадаємо, через повномасштабне російське вторгнення Рубіжанська панчішна мануфактура з Луганщини релокувалась до Львова у травні. Підприємство –  один із лідерів у сфері виробництва шкарпеток та панчіх, яке до війни виготовляла понад 100 найменувань виробів річного, демісезонного та зимового асортименту. Тоді повідомлялося, що на Львівщину готові переїхати 27 працівників мануфактури. Загалом до початку війни на виробництві працювало близько 160 осіб.

Юлія Осим

Фото зі сторінки Управління інвестицій та проєктів ЛМР

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!