Київ

В Києві частково закрили проїзд бульваром Академіка Вернадського

478 0
Водопостачання споживачам не відключатимуть
фото: galnet.org

фото: galnet.org

У Києві на час проведення ремонтних робіт на водопровідній магістралі буде частково перекрита проїжджа частина бульвару Академіка Вернадського від вулиці Депутатської у сторону виїзду на Берестейський проспект. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

З 10:30 працівники ПрАТ «Акціонерна компанія «Київводоканал» розпочнуть ремонтні роботи на водопровідній магістралі діаметром 500 мм, де сталось експлуатаційне пошкодження.

Водопостачання споживачам не відключатимуть. Однак при виконанні робіт буде частково перекрита проїжджа частина бульвару Академіка Вернадського.

Нагадаємо, напередодні на  вулиці Великій Васильківській та Оболонській через зниження температури лопнули водопровідні труби. 

Раніше на Борщагівці у Києві сталася аварія на мережах холодного водопостачання. Вода витекла на проїжджу частину, перетворивши її на ковзанку.

У столичній владі пояснюють аварійні ситуації впливом негоди та сильного зниження температури повітря.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!