Київ

В Києві відкрилася виставка робіт 60-ти українських художників-акварелістів

834 0
Виставка триватиме до 7 серпня 2023 року.

У виставкових залах «Хлібні» Національного заповідника «Софія Київська» урочисто відкрилась виставка «Подих акварелі». Про це повідомляється на сторінці заповідника у facebook.
 
На виставці відвідувачі поряд із мальовничими краєвидами і натюрмортами побачать портрети видатних українських постатей (Лесі Українки, Соломії Крушельницької, Надії Білокінь, Ліни Костенко, Ади Роговцевої, Івана Марчука, Богдана Ступки…). 
 
 
 
А також нескорених героїв-воїнів, які боронять Україну від російської навали.
 
 
Цей уже п’ятий за ліком мистецький захід, заснований бориспільською художницею Людмилою Степанян.
 
Нагадаємо, у Національному заповіднику «Софія Київська» виставили до огляду унікaльну pеліквію – меч чaсів князя Святoслaвa Хороброго. Його передали із запорізького заповідника «Хортиця», який зараз не працює. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!