Як відрізнити «Омікрон» від грипу та перехід шкіл на дистанційне навчання. Головне

2707 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

На Львівщині підтвердили ще 17 випадків штаму коронавірусу «Омікрон». ІЗ 35 зразків РНК виявили 17 випадків «Омікрону», водночас у 18 зразків зафіксували «Дельту». 

Через коронавірус на дистанційне навчання перейшли вже три школи Львова. Є чимало хворих учнів на грип на ГРВІ – це 6665 дітей, що становить 7,5% від загальної кількості учнів, які навчаються у школах Львівської МТГ.

Читайте також: Як львівський викладач займається моржуванням

Станом на сьогодні, 18 січня, на Львівщині вакциновано 34% людей від 60 років і більше. Ця категорія залишається пріоритетною для країни, а також сільське населення.

Сьогодні, 19 січнясиноптики у Львові прогнозують слабкий туман, відтак погіршення видимості у тумані від 500 до 1000 метрів. Вдень температура повітря в місті становитиме від 1 градуса морозу до 1 градуса тепла, а вночі – від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. Істотних опадів не прогнозують, але на дорогах буде ожеледиця. 

Читайте також: Як виглядає портрет львівського ІТ-спеціаліста. Дослідження

Через негоду у Києві сьогодні,18 січня, Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького став запасним для київського аеропорту «Жуляни». Львівський аеропорт додатково прийняв п’ять рейсів.

У Львові скасували традиційне загальноміське освячення води на Водохреща. Це пов’язано зі збільшенням динаміки захворюваності на Covid-19. Щоб уникнути скупчення людей, отці проведуть чин освячення з самого ранку 19 січня. Всі охочі упродовж дня можуть прийти на площу Ринок та набрати свяченої води з резервуара.

Читайте також: Львів'яни скаржаться на суцільну ковзанку в центрі міста 

Через російську загрозу в Україну сьогодні, 19 січня, приїде держсекретар США Ентоні Блінкен. У Блінкена запланована зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.

Росія почала вивозити родини своїх дипломатів з України. Зокрема, високопоставлений співробітник Служби безпеки України заявив, що 18 людей, переважно діти і дружини російських дипломатів, залишили Україну 5 січня.

Читайте також: Львівська патрульна реанімувала кицю, яку врятували з пожежі 

З 22 січня до 28 лютого у німецькому місті Гамбур пройде виставка художніх робіт «Витинанки» львівської мисткині та художниці Дарії Альошкіної. Витинанки покажуть у головному храмі Святого Петра.

Щоденник помилок.>;Tvoemisto.tv відновлює рубрику, в якій ми інформуватимемо наших читачів про свої помилки. Більше про це тут.

Гарного Дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!