Які вулиці Львова сьогодні без світла. Перелік

2059 0
Сьогодні, 31 березня, чимало вулиць у Львові, Винниках, Брюховичах та Рудно лишаться без електропостачання через планові ремонтні роботи. Tvoemisto.tv пропонує вам їх перелік.
фото: chemistry-chemists.com

фото: chemistry-chemists.com

Без світла залишаться вулиці Чумацька, Чернеча Гора, Міжгірна, Грушева, Копальна, Кондукторська, Зигзаг, Балтійська, Музики, Ревуцького, Суботівська, Сірка, Потебні, Щекавицька, Стороженка, Дунайська, Дністровська, Орлина, Новознесенська, Юнацька, Шатківського, Металістів, Гнатевича, Бринського, Трависта й Польова.

Частково знеструмлять вулиці Коротку, Відпочинкову, Незалежності, Солов’їну, Лисинецьку, Дорогу Кривчицьку, Низову, Городоцьку, Сулими, Кравченко, Суху, Білинського, Володимира Великого, Княгині Ольги, Повітряну, Степанівни, Міхновських та Липову Алею.

Читайте також: У Львові немає світла через ремонт

У смт Винниках електроенергію відключать на вулицях Корчевського, Кармалюка, Грушевського, Луговій, Калнишевського, Дмитерка, Береговій, Звенигородській, Шевченка, Львівській і Стуса. У смт Брюховичах знеструмлять вулиці Ясну, Церковну та Отця Іздрика. У смт Рудно – вулиці Йосипа Сліпого, Барницького, Героїв Небесної Сотні, Коновальця, Шашкевича, Шухевича, Вербицького, Яворницького, Марченка, Стецька та Героїв УПА.

Як повідомляє «Львівобленерго», світла на вказаних вулицях не буде з 8.00 до 17.00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!