За даними Держдепу США, Путін ще не ухвалив остаточного рішення про вторгнення

3704 0
Водночас дії РФ свідчать про широкомасштабне вторгнення в Україну.
Нед Прайс

Нед Прайс

Речник Державного департаменту США Нед Прайс заявив, що, згідно з даними американської розвідки, Кремль ще не ухвалив остаточне рішення починати широкомасштабний наступ в Україні, передає УП. 

«Я хочу наголосити ще раз, що офіційні особи США не казали офіційно. Ми не заявляли, що президент Путін ухвалив остаточне рішення починати широкомасштабний наступ в Україні. Тому ми і кажемо, що залишається незначна можливість розв’язати цю ситуацію через дипломатичні перемовини», – сказав він. 

Водночас він повідомив, що дії Росії наразі свідчать, що вона планує широкомасштабне вторгнення в Україну, продовжуючи зосереджувати військову техніку та особовий склад поблизу кордонів з Україною. Він наголосив, що США готові вести діалог з Росією щодо безпеки в Європі відразу, як Росія почне деескалацію. 

Читайте також: Розвідка країн-членів НАТО твердить, що в Україну прибувають бойовики зі спецслужб Росії 

Нагадаємо, розвідка країн-членів НАТО твердить, що на території України збільшилася кількість російських бойовиків, які підпорядковані російським спецслужбам. Росія може готувати провокації з цими бойовиками, аби створити привід для початку широкомасштабного вторгнення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!