Новини
  • 7 помилок підприємців-новачків 7 помилок підприємців-новачків Автор книги про підприємців-початківців Нік Тарт провів інтерв'ю з 50 молодими початківцями у бізнесі. Видання "BusinessInsider" за його матеріалами підготувало підбірку 7 найпоширеніших помилок, які роблять підприємці на старті проекту.
  • Найбільше пестицидів міститься у 12 видах фруктів та овочів Найбільше пестицидів міститься у 12 видах фруктів та овочів Американські вчені визначили 12 видів фруктів та овочів з високим вмістом пестицидів.
  • Кілька продуктів зростуть в ціні восени Кілька продуктів зростуть в ціні восени У вересні традиційно подорожчають овочі, молочні товари та м‘ясо.
  • Молодим батькам радять менше довіряти Інтернету Молодим батькам радять менше довіряти Інтернету Експерти в США проаналізували 13 найпоширеніших тем, що стосуються здоров‘я малюків, які шукають через пошукову систему Google молоді тати й мами.
  • «Світоч» знову виготовляє цукерки «Гулівер» «Світоч» знову виготовляє цукерки «Гулівер» Львівська кондитерська фабрика «Світоч» відновила виробництво шоколадно-вафельних цукерок «Гулівер» та запропонувала українським споживачам смачні новинки – вафлі «Артек» у нових смакових варіаціях.
  • Тиждень актуального мистецтва 2012. Програма Тиждень актуального мистецтва 2012. Програма «Тиждень Актуального Мистецтва» відбуватиметься у Львові з 31 сепрня по 8 версня. Це інсталяції, об`єкти, відео, медіа, перфоманси, виставки, лекції, дискусії та майстер-класи. Традиційно в рамках «Тижня» проходитиме фестиваль «Дні Мистецтва Перфоманс у Львові» та працюватиме «Школа перфомансу».
  • Як вдало обрати ділянку для заміського будинку Як вдало обрати ділянку для заміського будинку Кілька порад для тих, хто зібрався купувати земельну ділянку для заміського будинку
  • У Львові виступить джазовий проект "The three waves trio" У Львові виступить джазовий проект "The three waves trio" Концерт міжнародного джазовий проекту відбудеться в четвер, 30 серпня, у "ДжазКлубі.Львів".
  • Розумові здібності людини можуть залежати від стану її зубів Розумові здібності людини можуть залежати від стану її зубів Ретельний догляд за зубами і яснами знижує ризик недоумства в старшому віці, пише Reuters з посиланням на результати дослідження, проведеного в Університеті Каліфорнії.
  • У Львові стартував щорічний фестиваль «КіноЛев». Програма У Львові стартував щорічний фестиваль «КіноЛев». Програма З 22 по 26 серпня у Львові відбувається фестиваль незалежного ігрового, анімаційного та документального кіно «КіноЛев», заснований у 2006 році. Це унікальний опен-ейр кінофестиваль, де кожен охочий безкоштовно може відвідати кінопокази фестивалю.
  • Львів святкує День прапора і Свято вишиванки Львів святкує День прапора і Свято вишиванки 23 серпня в Україні, зокрема у Львові, у восьме відзначать День державного прапора. Перед Львівською обласною державною адміністрацією урочисто піднімуть синьо-жовтий стяг , а скульптури Нептуна, Адоніса, Амфітрити та Діани одягнуть у вишивані сорочки.
  • День Незалежності у Львові. Програма День Незалежності у Львові. Програма День Незалежності у Львові святкуватимуть декілька днів.
  • Львів Львів'янам не подобається якість концертних залів у місті Культурна інфраструктура – це театри, кінотеатри, музеї, галереї, концертні зали тощо. Усе те, де можна приємно і з користю провести час у місті. Щоб зрозуміти, наскільки багатою є ця інфраструктура і як її оцінюють самі львів'яни, Центр вивчення громадської думки Інституту міста провів опитування в рамках проекту «Культурне планування міста».
  • На День Незалежності у Львові безкоштовно годуватимуть варениками На День Незалежності у Львові безкоштовно годуватимуть варениками Вісім тисяч вареників – такою кількістю смаколиків планують пригостити гостей Свята вареника до Дня Незалежності України. Свято вареника відбудеться 25 серпня, о 15:00 у Парку культури ім. Богдана Хмельницького (на великому сценічному комплексі за літньою естрадою).
  • Як придбати нерухомість закордоном Як придбати нерухомість закордоном Невизначена політична та щораз гірша економічна ситуація змушує українців задуматися над можливістю покинути країну і знайти щастя де-небудь закордоном. Попри те, що Європа переживає також не найкращі часи, українські заробітчани не поспішають повертатися додому, а мешканці українських сіл та міст не перестають думати про можливість заробити на Заході, або виїхати туди.
  • Ціни на продовольчі товари можуть зрости за сезон на 10-15% Ціни на продовольчі товари можуть зрости за сезон на 10-15% Ф’ючерсні котирування світових бірж показують, що через 3-6 місяців прогнозується невелике зростання цін у межах 10% на всі види продукції. Це темп здорожчання невисокий порівняно з тим, що є на сьогодні. Про це розповів президент Української аграрної конфедерації Леонід Козаченко
  • У Львові на святкові вихідні обмежать рух транспорту У Львові на святкові вихідні обмежать рух транспорту 22-24 серпня у Львові тимчасово обмежать рух транспорту на окремих ділянках доріг. Це пов’язано із проведенням заходів з нагоди святкування 21-ї річниці незалежності України. Про це повідомив відділ Державтоінспекції м. Львова.
  • До кінця листопада у Львові буде закрита для руху вулиця Лесі Українки До кінця листопада у Львові буде закрита для руху вулиця Лесі Українки У Львові розпочали ремонтувати вулицю Лесі Українки. У зв’язку з цим рух транспорту тут до 23 листопада буде закритий. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Наступного року у продажі з Наступного року у продажі з'являться електрокари за $16 тис. Іспанська фірма Hiriko Driving Mobility розробила бюджетний електрокар Hiriko Citycar EV вартістю $ 16 тис. Особливістю новинки є не тільки те, що її поставили на конвеєр та випустять на ринок у 2013 році, а й те, що автівка може "складатись" при парковці.
  • У центрі Львова - масові корки У центрі Львова - масові корки Перекриття вул. Словацького та частини вул. Коперника у Львові спричинило суттєві затори на вул. Дорошенка у бік до центру міста, а також на прилеглих вулицях.
  • У роботу евакуаторів у Львові внесено зміни У роботу евакуаторів у Львові внесено зміни Прокуратура Львова опротестувала рішення виконкому про віднову роботи евакуаторів від 1 червня 2012 року.
  • Як правильно їсти диню Як правильно їсти диню Відкрився динний сезон. Разом з цим почастішали випадки харчових отруєнь. І зовсім не тому, що з динями щось не так. Вся справа в тому, що багато хто просто не вміє правильно їсти диню.
  • На фестивалі "Захід" цими вихідними виступатимуть Ляпис Трубецкой, Бумбокс, Zdob Si Zdub і Тартак. На фестивалі "Захід" цими вихідними виступатимуть Ляпис Трубецкой, Бумбокс, Zdob Si Zdub і Тартак. 17-19 серпня відбудеться Фестиваль ЗАХІД 2012, який проводиться з 2009 року на Львівщині. Як і минулого року, місце проведення події - колишній дитячий табір Сонячна Галявина в селі Родатичі неподалік Львова. Організатори кажуть, на фестивалі функціонуватиме три сцени, проводитимуться майстер-класи. Хедлайнерами будуть Ляпис Трубецкой, Бумбокс, Zdob Si Zdub, Крихітка, Тартак.
  • «Піккардій​ська терція» виконає Гімн України перед сьогоднішнім матчем на «Арені Львів» «Піккардій​ська терція» виконає Гімн України перед сьогоднішнім матчем на «Арені Львів» Сьогодні, 15 серпня, вокальна формація «Піккардійська терція» виконає Гімн України перед товариським матчем між національними збірними України та Чехії, який відбудеться на стадіоні "Арена Львів" (початок гри – о 21.00). Про це повідомила прес-служба "Піккардійців".
  • В Україні дорожчають кредити на авто В Україні дорожчають кредити на авто За даними компанії «Простобанк Консалтинг» на 13 серпня 2012 року середня реальна ставка по кредитах на купівлю нових автомобілів іноземного складання терміном на два роки склала 16,9% річних. У порівнянні з 16 липня вартість таких позик зросла, в середньому, на 0,15 процентного пункту.
  • Вулицю Пластову перекриють на ремонт Вулицю Пластову перекриють на ремонт 17 та 18 серпня у Львові проводитимуть капітальний ремонт на залізничному переїзді на вул. Пластовій. Про це поінформували у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.
  • У зв У зв'язку з матчем "Україна-Чехія" у Львові сьогодні підсилять громадський транспорт Cьогодні у Львові у зв’язку з проведенням футбольного матчу між збірними командами України та Чехії, автобусні та тролейбусні маршрути, що ведуть до стадіону, будуть підсилені додатковими транспортними одиницями. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
  • Чорний шоколад сповільнює старіння, - вчені Чорний шоколад сповільнює старіння, - вчені Щоденне вживання невеликої кількості темного шоколаду може захистити шкіру від негативного впливу сонячних променів і відповідно уповільнити процес старіння.
  • 26 серпня у Львові пройде Свято хліба 26 серпня у Львові пройде Свято хліба 26 серпня для вшанування традицій хлібопекарів у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відбуватиметься «Свято хліба». Захід організовуватиме «Гільдія приватних пекарів та кондитерів Львівської області».
  • Автосалони можуть зупинити продаж авто? Автосалони можуть зупинити продаж авто? Автосалони можуть припинити продавати автомобілі. Таку ситуацію цілком імовірно може створити дефіцит спеціальних документів, так званих довідок-рахунків, які видають тільки у Києві при МВС.
  • Вчені радять їсти подалі від комп Вчені радять їсти подалі від комп'ютерів і мобільних телефонів Українські вчені вважають, що приймати їжу поруч з комп‘ютером небезпечно для здоров’я. Справа в тому, що під впливом електромагнітних випромінювань вода або їжа, що знаходиться біля монітора спотворює свої властивості.
  • Сьогодні у Львові стартує Літня Джазова Школа Сьогодні у Львові стартує Літня Джазова Школа З 10 по 14 серпня у Львові пройде Літня Джазова Школа. У Школі джазу викладатимуть учасник колективів Michel Pettruciani та Michel Camilo контрабасист Michael Bowie та чиказький барабанщик Frank Parker, повідомляє мистецьке об’єднання «Дзиґа».
  • Сьогодні вночі рух по частині вулиці Зубрівської буде заборонений Сьогодні вночі рух по частині вулиці Зубрівської буде заборонений Як поінформували у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, сьогодні вночі, з 22:00 і до 07:00 год. 10 серпня рух транспорту по половині проїзної частини вул. Зубрівської, 25а, буде заборонено. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради
  • Пасажири автобусів будуть пристібатися ремнями безпеки Пасажири автобусів будуть пристібатися ремнями безпеки Міністерство інфраструктури найближчим часом зобов’яже власників автобусів облаштувати їх ременями безпеки для пасажирів. Про це на брифінгу 8 серпня заявив перший заступник міністра інфраструктури Костянтин Єфименко, повідомляє прес-служба відомства.
  • На інтелект дитини впливає харчування у піврічному віці  На інтелект дитини впливає харчування у піврічному віці Діти, які з дитинства харчуються здоровою їжею, мають вищі показники IQ, ніж ті, кого годують джанкфудом (англ. - junk-food, тобто харчові напівфабрикати, упаковані в герметичну тару з дрібним фасуванням, які мають тривалий термін зберігання: чіпси , сендвічі, сухарики, газована вода, солодощі, солоні горішки тощо). Про це заявили вчені з Університету Аделаїди (Австралія), результати дослідження яких приводить European Journal of Epidemiology.
  • Львів Львів'ян запрошують на антикомерційний арт-фестиваль в Кам'янці-Подільському 3 фестивальні дні, 3 сцени, близько 50 кращих рок-колективів країни, близько 10 поетів, більше 15 райтерів з України, Росії, Білорусії, Польщі та Іспанії. Усе це матимуть змогу побачити відвідувачі фестивалю "Республіка", що триватиме з 10 по 23 вересня у м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької області, - повідомили організатори.
  • 10 способів подолати денну сонливість 10 способів подолати денну сонливість У всіх нас трапляються такі дні, коли невблаганно хилить на сон. І виникає бажання заснути навіть на роботі. Неуважність і дратівливість, а вже про працездатність і говорити нічого! Побороти сонливість нам допоможуть 10 способів.
  • 7 серпня у зв 7 серпня у зв'язку з початком ремонту перекриють вулицю Коперника Від завтра вул. Коперника від повороту трамвайної колії і до вул. Стефаника буде перекритою для руху транспорту. На цій ділянці демонтують трамвайні колії. Відновлять тротуари та перемостять бруківку на проїзній частині. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • Хедлайнерами фестивалю Захід-2012 будуть Ляпис Трубецкой та Zdob Si Zdub Хедлайнерами фестивалю Захід-2012 будуть Ляпис Трубецкой та Zdob Si Zdub З 17 по 19 серпня у с. Родатичі на Львівщині відбудеться відбудеться черговий фестиваль «Захід». У програмі – виступи зірок української та закордонної альтернативної сцени, літературні виступи, мистецькі майстерні. Про це повідомляють організатори.
  • Автомобілі Honda визнали найнадійнішими Автомобілі Honda визнали найнадійнішими За даними рейтингу найбільшої британської страхової компанії Warranty Direct, компанія Honda виробляє найнадійніші автомобілі. Фактично це означає, що на післягарантійне обслуговування автомобіля Honda власник буде витрачати найменшу суму в порівнянні з власниками інших авто.
  • Будинок органної музики запрошує у вихідні на "Музику для душі і тіла" Будинок органної музики запрошує у вихідні на "Музику для душі і тіла" Музика для душі і тіла – орган, вокал, фортепіано. У суботу та неділю, 4 та 5 серпня о 17:00 год у Будинку органної музики (вул. С. Бандери, 8) відбудуться концерти.
  • Працівників ДАІ таки можна записувати. ВІДЕО Працівників ДАІ таки можна записувати. ВІДЕО Співробітників ДАІ, під час виконання ними службових обов’язків, можна знімати завжди. Про це повідомив заступник начальника управління ДАІ Володимир Резніков в ефірі телеканалу ТВі.
  • 7 напоїв, які найкраще вживати влітку 7 напоїв, які найкраще вживати влітку Людина має споживати 1,5-2 літра води, в спеку — і того більше. Велика частина необхідної рідини — звичайна чиста питна вода. Але не можна нехтувати й іншими напоями — частина з них дійсно корисна для здоров‘я.
  • Завтра розпочинається фестиваль Ту Стань!-2012. ПРОГРАМА Завтра розпочинається фестиваль Ту Стань!-2012. ПРОГРАМА Цьогорічний фестиваль «Ту Стань!-2012» відбудеться 3-5 серпня в селі Урич Сколівського району Львівської області. Дійство знову розташується біля скель Тустані, пам’ятки архітектури ІX-XIII століть, і залишиться вірним тематиці українського Середньовіччя. Про це повідомили організатори фестивалю.
  • На ділянці траси Київ-Чоп на добу закрили рух транспорту На ділянці траси Київ-Чоп на добу закрили рух транспорту Сьогодні, 1 серпня, через залізничний переїзд через автомобільну дорогу Київ – Чоп, км. 618+970 на одну добу закритий рух транспорту. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України.
  • У Львові виступить Чеслав Спєва У Львові виступить Чеслав Спєва 2 серпня у Львові відбудеться концерт відомого польського співака, володаря платинового альбому Чеслава Мозіля (музичне псевдо Czesław Śpiewa).
  • У серпні у Львові пройде фестиваль "Етновир" У серпні у Львові пройде фестиваль "Етновир" 22-26 серпня Міжнародний фестиваль «Етновир» запрошує до Львова на виступи колоритних колективів з різних країни, паради вулицями міста, частування національними стравами, танцювальні майстер-класи. Фестиваль фольклору в Україні збере на площі Ринок учасників з Польщі, Іспанії, Білорусії, Індії та Туреччини. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • Вітамін Е може захистити від раку печінки Вітамін Е може захистити від раку печінки Активніше вживання вітаміну Е – з самої їжі або із вітамінних додатків – може зменшити ризик ракового захворювання печінки. Про такі результати дослідження йдеться у повідомленні в Journal of the National Cancer Institute, пише Радіо Свобода.
  • Сьогодні о 20.00 стартує "Ніч у Львові" Сьогодні о 20.00 стартує "Ніч у Львові" Перший тур цьогорічних нічних екскурсій стартує сьогодні о 20:00 год. «Ніч у Львові» відкриє театралізована екскурсія підземеллями Львова. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
  • У Львові відбуваються "Танцювальні вікенди" У Львові відбуваються "Танцювальні вікенди" Цими вихідними у Львові в парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького відбудуться безкоштовні майстер-класи з танців. Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, 28 липня на відвідувачів чекають go-go dance, аргентинське танго, хіп-хоп, сальса, електрик-бугі та історико-побутові танці. Наступного дня на «Танцювальні вікенди» запрошують усіх на регі-вечірку.
  • У Львові проходить фестиваль короткометражок Wiz-Art. Програма У Львові проходить фестиваль короткометражок Wiz-Art. Програма У Львівському палаці мистецтв учора розпочався V фестиваль короткометражного кіно Wiz-Art. Відвідувачі фестивалю мають змогу переглянути якісний короткий метр з різних країн світ (цьогоріч надійшло 667 фільмів з 49 країн Європи, Азії, Америки, Африки та Австралі),але й беруть участь у майстер-класах і зустрічах з іноземними та українськими режисерами.
  • Як правильно відпочивати Як правильно відпочивати Кожному з нас відома туга за відпочинком, особливо, коли робота вичерпує наші фізичні та душевні сили. Ми мріємо про відпочинок, розмовляємо про нього з рідними та друзями. І ось приходить час відпустки, або декілька вихідних днів... Здавалось би – відпочивай досхочу та набирайся сил. Часто, однак, цей відпочинок зводиться до простого лежання на дивані та оглядання телевізора, що призводить до певної млявості, апатії і ще більшої втоми.
  • Третина львів Третина львів'ян займається хенд-мейдом, - результати дослідження Центр вивчення громадської думки Інституту міста провів дослідження «Оцінка культурної інфраструктури та культурні практики львів’ян». Згідно результатів дослідження 31, 3% львів’ян займаються рукоділлям: вишивають, виготовлять декор і прикраси та в’яжуть.
  • На "Ніч у Львові" вже зареєструвалося 2 тисячі осіб. Програма заходів На "Ніч у Львові" вже зареєструвалося 2 тисячі осіб. Програма заходів На сайті lviv.travel вже закрито реєстрацію на перший день акції «Ніч у Львові» 27 липня. Втім, львів’яни та гості міста активно реєструються на 2-3-ій дні акції - суботу та неділю.
  • 5 продуктів, які допоможуть кинути палити 5 продуктів, які допоможуть кинути палити орегувати харчування дуже важливо при відмові від тютюну, вважає дієтолог-гастроентеролог Світлана Бережна. Причин декілька: підтримати судини, не набрати вагу, вилікувати, нарешті, «гастрит курця» (проблеми з травленням, впевнена наш експерт, починається практично у всіх курців зі стажем більше року).
  • Завтра - прем Завтра - прем'єра нового фільму про Бетмена "Темний лицар повертається" Масштабна екранізація легендарного коміксу про Людину-кажана виходить на великі екрани 26 липня 2012 року. У Львові у Планеті Кіно ІМАХ вже з 21 липня тривають допрем'єрні покази фільму-новинки.
  • Початок вулиці Пекарської закрили для руху до листопада Початок вулиці Пекарської закрили для руху до листопада 25 липня на вул. Пекарській у Львові розпочали облаштовувати ознакування щодо перекриття дороги для руху транспорту.
  • У Львові вже працює три евакуатори У Львові вже працює три евакуатори Сьогодні, 25 липня, ЛКП «Львівелектротранс» запустило у роботу третій евакуатор, який до цього часу перебував у ремонті. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • 7 причин раніше йти до сну 7 причин раніше йти до сну Якщо Ви спите менше 8 годин, то є 7 причин, щоб з сьогоднішнього дня почати лягати раніше - заявляють експерти.
  • 26 серпня у Львові відбудеться Свято хліба 26 серпня у Львові відбудеться Свято хліба 26 серпня у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відбудеться «Свято хліба», - повідомила прес-служба Львівської міської ради.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!