Новини
  • Полотна Моне, Ренуара, Дюфі експонуватимуть у Львові 3 місяці Полотна Моне, Ренуара, Дюфі експонуватимуть у Львові 3 місяці У Львові стартувала масштабна виставка колекції творів «Живопис у Нормандії». Тут присутні твори Моне, Будена, Жеріко, Курбе, Коро, Дюфі, Ренуара тощо. Французьких художників виставляють у Львові вперше з 30-х років ХХ століття, запевнив директор Національного музею у Львові Ігор Кожан.
  • Кава продовжує життя, - науковці Кава продовжує життя, - науковці Тривалість життя любителів кави справді може бути більшою, ніж у тих, хто не її п’є. Дослідження тривало 14 років. Науковці вирахували, що за цей час чоловіків, які пили не менше 6 чашок кави на день, пішло з життя, з різних причин, на 10% менше, ніж представників групи, що не вживала кави.
  • Сьогодні обіцяють відновити рух біля Привокзального ринку у Львові Сьогодні обіцяють відновити рух біля Привокзального ринку у Львові Сьогодні о 20.00 для двостороннього руху транспорту відкриють вулицю Городоцьку біля Привокзального ринку. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на в.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігоря Фалюту.
  • Які ліки варто взяти у відпустку Які ліки варто взяти у відпустку Починається сезон відпусток. І будь-яка розсудлива людина, збираючись не тільки на курорт, але навіть і на дачу, згадає про ліки. Що обов‘язково потрібно взяти з собою?
  • Перепустки для в`їзду в центр Львова на Євро-2012 видаватимуть вже цього тижня Перепустки для в`їзду в центр Львова на Євро-2012 видаватимуть вже цього тижня Як поінформував заступник директора департаменту «ЄВРО-2012» ЛМР Олег Вілюра, перепустки для заїзду у центральну частину міста та територію, прилеглу до стадіону «Арена Львів», видаватимуть з кінця цього тижня.
  • У Львові пройде "Італійський тиждень-2012" У Львові пройде "Італійський тиждень-2012" Торгово-промислова палата Італії в Україні спільно з посольством Італії організує проект Дні Італії в Україні «Італійський тиждень-2012», у межах якого у Львові покажуть картини сучасних італійських художників «Кольорові послання з Італії» (приміщення Львівської національної галереї мистецтв (вул. Стефаника, 3).
  • Модні тенденії літа-2012. Поради дизайнера Модні тенденії літа-2012. Поради дизайнера Що носити цього літа, щоб виглядати модним? І як своїм кежуал-гардеробом привернути увагу протилежної статі? Цими та іншими порадами з глядачами програми «Дрес-код» поділилась львівський дизайнер Ольга Романова. Добірку найцікавіших рекомендацій дивіться нижче.
  • Google та Яндекс допоможуть об Google та Яндекс допоможуть об'їхати перекриті на чаc Євро 2012 вулиці Львова Як повідомив директор департаменту «Євро 2012» Львівської міської ради Олег Засадний, місто Львів працює з компаніями Google, Яндекс щодо розміщення схем об’їздів перекритих на час Євро 2012 вулиць міста. Про це "Твоє місто" повідомили у медіа-центрі "Львів 2012".
  • На час ЄВРО у центрі Львова обмежать рух транспорту. СХЕМА На час ЄВРО у центрі Львова обмежать рух транспорту. СХЕМА Під час чемпіонату Європи з футболу 2012 в центральній частині Львова буде створена пішохідна зона та, відповідно, обмежений рух транспорту. Пішохідна зона обмежуватиметься просп. Свободи, вул. Торгова, вул. Гавришкевича, вул. Підвальна, вул. Валова, пл. Галицька, та діятиме з 28 травня до 5 липня. Окрім того, тільки у дні матчів УЄФА ЄВРО 2012 – 9, 13 та 17 червня – рух транспорту буде обмежений також в межах, так званого, малого автотранспортного кільця - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі "Львів 2012"
  • Перець запобігає утворенню жирових відкладень Перець запобігає утворенню жирових відкладень Не так давно дослідників з Університету Каліфорнії зацікавив факт того, що, з‘ївши гострий чилійський перець, люди завжди пітніють. Виходить, за рахунок гострої їжі можна підвищувати температуру тіла та спалювати зайві кілограми.
  • У Львові з У Львові з'являться нові дорожні знаки. ФОТО До Євро 2012 в місті будуть розміщені окремі системи знаків для пішоходів та для водіїв. Пішохідні вказівники – фіолетового кольору з білими стрілками, дорожні – білого кольору з чорними символами або текстом - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі "Львів 2012"
  • Через 4 роки у Львові може постати виставково-конгресовий комплекс на 5 тисяч людей? Через 4 роки у Львові може постати виставково-конгресовий комплекс на 5 тисяч людей? Через 4 роки у Львові, неподалік від стадіону «Арена Львів», може постати виставково-конгресовий комплекс на 5000 людей. Зараз у місті тривають підготовчі роботи для реалізації цієї ідеї, - повідомив медіа-порталу «Твоє місто» співавтор проекту з робочою назвою «Lviv Expo Congess Hall» Ярослав Галицький.
  • У Львові стало більше занедбаних будинків, - Святослав Вакарчук У Львові стало більше занедбаних будинків, - Святослав Вакарчук За більше ніж 10 років, що лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук живе у столиці, у Львові стало більше занедбаних будинків. Натоміть у місті побільшало туристів, а центр став веселішим. Такими думками про наше місто музикант поділився у новій рубриці порталу Твоє місто «Львів: погляд збоку».
  • На час Євро-2012 ресторани Львова працюватимуть цілодобово На час Євро-2012 ресторани Львова працюватимуть цілодобово У дні проведення матчів Євро-2012 у Львові (9, 13 та 17 червня) та у наступні дні заклади ресторанного господарства мають працювати у цілодобовому або продовженому режимі. Такою є одна з базових вимог до стандартів роботи закладів харчування під час футбольного чемпіонату. Про це йдеться у рішенні виконкому Львівської міської ради від 4 травня 2012-го "Про деякі питання функціонування міста під час підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу".
  • Львів Львів'яни третій день святкують 756 років місту Цьогоріч Львів відзначає 756 річницю свого заснування. З цього приводу у місті протягом трьох днів відбувається чимало цікавих заходів. Розпочалися святкування о 19.00 год 4 травня концертом на пл Ринок.
  • Переможець "Голосу країни" дасть концерт у Львові 5 травня Переможець "Голосу країни" дасть концерт у Львові 5 травня У суботу, 5 травня з великим концертом у супроводі симфонічного оркестру у рідному Львові виступить переможець телепроекту "Голос країни" Павло Табаков.
  • Під час Євро-2012 на кільцевій дорозі у Львові частково обмежуватимуть рух транспорту Під час Євро-2012 на кільцевій дорозі у Львові частково обмежуватимуть рух транспорту На час Євро-2012 кільцеву дорогу у Львові не закриватимуть, але на ній частково будуть обмежувати рух транспорту. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Третього травня у Львові на ремонт частково закриють вулицю Пасічну Третього травня у Львові на ремонт частково закриють вулицю Пасічну Третього травня у Львові на ремонт закриють вул.Пасічну на ділянці від вул. Личаківської до вул.Таджицької. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління капітального будівництва ЛМР.
  • 8 травня у Львові виступить Національний симфонічний оркестр Угорщини 8 травня у Львові виступить Національний симфонічний оркестр Угорщини 8 травня у Львівському академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької виступатиме Національний симфонічний оркестр Угорщини. Про це повідомила завідувач літературної частини театру Надія Труш.
  • Сьогодні у Львові зміни у русі транспорту Сьогодні у Львові зміни у русі транспорту Сьогодні, 28 квітня, у Львові буде перекрито вул. Стрийська, Шота Руставелі, пл. Петрушевича. Обмеження діятимуть у зв`язку з генеральною репетицією служб міста до Євро-2012.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 28 квітня-3 травня
Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 28 квітня-3 травня Традиційно напередодні вихідних "Твоє місто" радить львів`янам та гостям міста, як провести вихідні у нашому місті. Читайте нижче анонси подій, які відбудуться у Львові у ці вихідні з 28 квітня по 3 травня 2012 року.
  • Для в’їзду на територію "Арени Львів" у дні матчів ЄВРО водіям потрібно звернутись у ЛМР Для в’їзду на територію "Арени Львів" у дні матчів ЄВРО водіям потрібно звернутись у ЛМР У дні матчів Євро-2012 зона периметра стадіону "Арена Львів" буде закрита. Відтак водіям для права в’їзду туди потрібно отримати перепустку в департаменті «Євро-2012» ЛМР. Підставою для отримання перепустки, як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, для мешканців буде документ, який підтверджуватиме проживання людини у межах периметра стадіону.
  • На фіналі “Голосу країни” Павло Табаков заспіває пісню "Тільки ти моя" На фіналі “Голосу країни” Павло Табаков заспіває пісню "Тільки ти моя" У наступному, фінальному, ефірі проекту “Голос країни” львів`янин Павло Табаков заспіває пісню зі свого репертуару “Тільки ти моя”. Композиція, як розповів співак у експрес-інтерв’ю Vlaskor.net, буде виконано у новому аранжуванні. Про це та інше від фіналіста талант-шоу "Голос країни" читайте нижче.
  • В Україні пиво подорожчає на 13%, - прогноз В Україні пиво подорожчає на 13%, - прогноз У випадку прийняття Верховною Радою законопроекту про диференціацію акцизу в залежності від вмісту в ньому алкоголю пиво в Україні подорожчає у середньому на 13%. Це прогнозує компанія, яка входить у трійку найбільших в Україні виробників пива, - повідомив директор з правових питань та корпоративних відносин фірми Денис Хренов.
  • Завтра у Львові розпочнеться Міжнародний весняний діловий форум Завтра у Львові розпочнеться Міжнародний весняний діловий форум 26-27 квітня уже вчетверте поспіль у Львові відбудеться Міжнародний весняний діловий форум. Цьогоріч у форумі візьмуть участь близько 200 представників влади, бізнесу, експертного середовища з України і інших країн, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Більше місяця центр Львова буде закритий для руху транспорту Більше місяця центр Львова буде закритий для руху транспорту Пішохідна зона у центральній частині міста до Євро-2012 діятиме з 28 травня до 5 липня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на департамент «ЄВРО-2012» ЛМР.
  • Завтра частину вулиці Вітовського у Львові перекриють Завтра частину вулиці Вітовського у Львові перекриють З 22:00 25 квітня до 07:00 27 квітня рух транспорту по осі вул. Вітовського,3 буде закрито, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У Львові фільм "Месники" покажуть за тиждень до української прем`єри У Львові фільм "Месники" покажуть за тиждень до української прем`єри У Львові фантастичний фільм "Месники", прем'єра якого в Україні відбудеться 3 травня, покажуть 26 квітня у кінотеатрі "Планета кіно IMAX".
  • Під час Євро-2012 водіям, щоб заїхати додому в центр Львова, треба буде мати перепустку на в’їзд Під час Євро-2012 водіям, щоб заїхати додому в центр Львова, треба буде мати перепустку на в’їзд На час проведення ЄВРО-2012 центр Львова буде закритий для проїзду автомобілів. Тим, хто живе на центральних вулицях, а також закладам громадського харчування та іншим підприємствам, заклади яких розміщені у межах закритої частини міста та їхнім постачальникам для доставки продуктів, потрібно буде отримати перепустку на в’їзд. Їх видаватиме департамент «ЄВРО-2012» ЛМР до кінця травня.
  • Заморожені піци на українських прилавках: які смачніші Заморожені піци на українських прилавках: які смачніші Заморожена піца, що продається у вітчизняних супермаркетах, є придатним до вживання продуктом. До такого висновку дійшли фахівці Центру споживчих експертиз «Тест», ретельно дослідивши 8 піц. Лише один із тестованих зразків не пройшов випробувань і опинився на останньому місці в рейтингу з оцінкою «погано».
  • На травневі свята львів`янам радять відвідати Ужгород та печеру Млинки На травневі свята львів`янам радять відвідати Ужгород та печеру Млинки Наступного тижня в Україні з нагоди Днів солідарності трудящихся передбачено чотири вихідних. Видання Inspired порадило українцям, де можна провести цей відпочинок. Серед різних - Крим, Ужгород, Кам`янець-Подольський, печера Млинки та Львів.
  • Перед Євро-2012 у Львові відбудеться другий Alfa Jazz Fest. Програма заходу Перед Євро-2012 у Львові відбудеться другий Alfa Jazz Fest. Програма заходу 1-3 червня у Львові вдруге відбудеться Міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest, хедлайнерами якого стануть беззаперечні джазові зірки Кассандра Вілсон, Джон МакЛафлін, Джино Ваннеллі, Джон Патітуччі, Рішар Бона і Кенні Гарретт. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • У неділю у півфіналі “Голосу країни” львів`янин Павло Табаков заспіває хіт Шарля Азнавура У неділю у півфіналі “Голосу країни” львів`янин Павло Табаков заспіває хіт Шарля Азнавура У неділю, 22 квітня, у ефірі півфіналу проекту “Голос країни-2” на телеканалі “1+1” львів`янин Павло Табаков заспіває хіт Шарля Азнавура. До кульмінаційного моменту популярного вокального проекту дійшло восьмеро конкурсантів.
  • 5-6 травня в театрі для дітей та юнацтва у Львові - прем`єра 5-6 травня в театрі для дітей та юнацтва у Львові - прем`єра 5 і 6 травня у Львові у Першому українському театрі для дітей та юнацтва о 18:00 відбудеться прем'єра вистави «Коли у світ з'являється людина» за однойменним твором Мартіна Гекманнса, за підтримки Гете-інституту в Україні. вартість квитків на сеанс - 14-20 грн.
  • Сьогодні у Львові відбудеться концерт луганського оркестру Сьогодні у Львові відбудеться концерт луганського оркестру У рамках проведення Днів Луганська у Львові сьогодні, 18 квітня, о 19.00 у Львівській обласній філармонії (вул. Чайковського, 7) відбудеться концерт Муніципального оркестру духової та естрадної музики міста Луганська під керівництвом заслуженого працівника культури України Георгія Снаговського. Вхід вільний, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Маршрути львівського громадського транспорту з`являться на Google Маршрути львівського громадського транспорту з`являться на Google У рамках співпраці між Львовом та компанією Google передбачається створення сервісу, за допомогою якого гості міста зможуть отримати схему проїзду від однієї точки міста до іншої, повідомив 17 квітня на прес-конференції директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний.
  • Українцям прогнозують подорожчання цукру Українцям прогнозують подорожчання цукру Ціна на цукор в Україні підніматиметься. Про це заявив голова правління Національної асоціації цукровиробників України "Укрцукор" Микола Ярчук.
  • У травні у Львові відбудеться фестиваль ретро-автомобілів У травні у Львові відбудеться фестиваль ретро-автомобілів Міжнародний фестиваль ретро-автомобілів у Львові цього року відбудеться в межах святкування Дня міста 4-7 травня. Українсько-польський проект спрямований на відновлення та циклічне проведення автоперегонів на історичній трасі «Львівський трикутник» (вулиці Вітовського-Стрийська-Гвардійська). Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Великдень у Львові. Куди піти у Львові на свята Великдень у Львові. Куди піти у Львові на свята Як провести Великодні свята у Львові? "Твоє місто" порадить Вам, які заходи відвідати 14-17 квітня 2012 року.
  • Що повинно бути у великодньому кошику? Що повинно бути у великодньому кошику? Цієї неділі, 15 квітня, християни святкують Воскресіння Ісуса Христа, що сталося на третій день по його смерті. У ніч Воскресіння Христа проводиться святкове богослужіння (Великодня Служба Божа), освячуються великодні кошики із пасками, крашанками та іншими стравами. Що можна нести святити до церкви, а що – не бажано?
  • Як правильно вийти з посту Як правильно вийти з посту Різдвяний піст занадто тривалий, щоб виходити з нього, не замислюючись про те, що їси. Правильний гастрономічний вихід з поста припускає щадний режим включення організму в новий режим харчування, що дозволяє забезпечити людині здоров'я і гарний святковий настрій.
  • Як вийти зі стану стресу на роботі Як вийти зі стану стресу на роботі Життя сучасної людини дуже напружене і наповнене стресами — як психологічними, так і фізичними. Напружений стан характерний для усіх працівників, що по багато годин проводять перед екранами моніторів, що створює постійне напруження в деяких групах м‘язів і зв’язок. Також стрес властивий для автомобілістів, які багато часу проводять за кермом. Найбільш ефективні способи релаксації - читайте у цій статті.
  • Завтра на автомобілі у Львові, які порушують правила паркування, ліпитимуть наклейки Завтра на автомобілі у Львові, які порушують правила паркування, ліпитимуть наклейки Завтра, 11 квітня, у Львові відбудеться другий рейд учасників громадської ініціативи «Дайте пройти!», які вимагають від водіїв дотримуватися правил паркування і не перешкоджати руху пішоходів. Про це інформують організатори ініціативи на своїй сторінці Facebook.
  • «Брюссель» виступив у Львові. ВІДЕО «Брюссель» виступив у Львові. ВІДЕО 7 квітня у львівському Палаці спорту «Україна» відбувся концерт музичного проекту Святослава Вакарчука "Брюссель". Разом із вокалістом гурту "Океан Ельзи" виступили музиканти Дмитро Шуров, Петро Чернявський, Максим Малишев та Сергій Бабкін.
  • "Твоє місто" розігрує CD проекту "Брюссель" "Твоє місто" розігрує CD проекту "Брюссель" Завтра, 7 квітня, у Львові відбудеться концерт музичного проекту Святослава Вакарчука «Брюссель». Усі відвідувачі концерту мають можливість виграти диски з музикою проекту, взявши участь у новому фотоконкурсі від порталу "Твоє місто"
  • 20-22 квітня у Львові відбудеться гастрономічний фестиваль 20-22 квітня у Львові відбудеться гастрономічний фестиваль З 20 по 22 квітня у Львові на подвір'ї палацу Потоцьких вперше відбудеться гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці», в якому візьмуть участь місцеві виробники продуктів і ресторатори, – повідомили організатори.
  • У Львові з водіїв не мають права брати гроші за паркування, - А. Садовий У Львові з водіїв не мають права брати гроші за паркування, - А. Садовий Збір коштів за паркування з водіїв у Львові не повинні здійснювати, тому що це є порушенням чинного законодавства. Це, як інформує прес-служба Львівської міської ради, заявив міський голова Львова Андрій Садовий.
  • Сьогодні "Віртуози Львова" у Львівській філармонії виконають весняні прем’єри Сьогодні "Віртуози Львова" у Львівській філармонії виконають весняні прем’єри Сьогодні, 5 квітня 2012 року, о 19.00 у Львівській філармонії за сприяння Національної всеукраїнської музичної спілки та концертної серії «Нова музика в Україні» відбудеться концерт Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» із символічною назвою «Весняні прем’єри». До віртуозного оркестрового виконання Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» під диригуванням композитора Володимир Рунчака додасться багате на відтінки та фактури романтичне звучання саксофона у виконанні одеського саксофоніста – Євгена Калюжного.
  • Упродовж трьох днів частина дороги на Стрий буде закрита для руху Упродовж трьох днів частина дороги на Стрий буде закрита для руху У Львівській області з 5 по 7 квітня закриють рух транспорту на частині дороги Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий – на ділянці Львів-Трускавець перегону Стрий 2-Верхні Гаї - Дрогобич. Тут ремонтуватимуть залізничний переїзд.
  • "Твоє місто"  розігрує квитки на концерт "Брюссель" у Львові "Твоє місто" розігрує квитки на концерт "Брюссель" у Львові "Твоє місто" розігрує 2 квитки на концерт музичного проекту Святослава Вакарчука "Брюссель", який відбудеться у Львові 7 квітня о 20:00 в палаці спорту “Україна” (колишній “Спартак”, вул. Мельника, 18).
  • Завтра у Львові буде обмежено рух транспорту на вулиці Кривоноса Завтра у Львові буде обмежено рух транспорту на вулиці Кривоноса Затра, 4 квітня, у Львові з 10:00 год. до 17:00 буде перекрито рух транспорту на вул.Кривоноса, - про це інформує прес-служба ЛМР.
  • Ті, хто пропустив 9-ий LvivFashionWeek зможуть переглянути відео з усіх показів Ті, хто пропустив 9-ий LvivFashionWeek зможуть переглянути відео з усіх показів Відео з усіх подіумних показів Lviv Fashion Week сезону осінь/зима 2012-2013 буде доступним для перегляду на порталі "Твоє місто" вже цього тижня.
  • Цього року великодній кошик коштуватиме українцям так само, як і минулого Цього року великодній кошик коштуватиме українцям так само, як і минулого Порівняно з минулим роком ціни на великодні продукти не зміняться і вартість великоднього кошика складатиме 200-250 грн. Єдине, що буде дорожчим - це яйця, ціни на які піднялись ще минулого місяця. Про це повідомив експерт українського клубу аграрного бізнесу Тарас Гагалюк.
  • Діловий жіночий одяг: як вибрати такий, що пасуватиме, та як його оздобити Діловий жіночий одяг: як вибрати такий, що пасуватиме, та як його оздобити За якими критеріями жінкам потрібно вибирати діловий одяг, які предмети з офісного стилю потрібно мати в гардеробі, щоб одягу не було багато, але він завжди і до усього пасував, а також, як підібрати діловий одяг до своєї фігури - усі ці поради та короткий майстер-клас від львівських дизайнерів Соломії Яцентюк та Мар`яни Василик дивіться у другій програмі "Дрес-код": діловий жіночий одяг.
  • У Львові працює ресторація, яка частково відтворює роман Іваничука У Львові працює ресторація, яка частково відтворює роман Іваничука Роман львівського письменника Романа Іваничука «Манускрипт з вулиці Руської» отримав втілення у ресторації «Манускрипт на Руській». Інтер`єр приміщення, що розміщений у дворику на вул. Руській, 4, частково відтворює описи з книги, яка була написана 33 роки тому. Більше - дивіться нижче у сюжеті.
  • У четвер у Львові відкриють нову книгарню У четвер у Львові відкриють нову книгарню 5 квітня о 17.00 видавництво «Навчальна книга – Богдан» відкриє у Львові нову книгарню «Дім книги». З нагоди урочистого заходу буде проведено низку автограф-сесій за участю відомих письменників, науковців, публіцистів, - повідомляють у видавництві "Навчальна книга - Богдан".
  • Сьогодні у Львові закриють для проїзду частину вулиці Клепарівська Сьогодні у Львові закриють для проїзду частину вулиці Клепарівська Сьогодні вулицю Клепарівську у Львові на ділянці від вул.Золотої до вул.Кортумівка через ремонт каналізаційної мережі закриють для руху транспорту. Про це з посиланням на Шевченківську районну адміністрацію повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Минулого тижня відбувся реліз CD проекту "Брюссель". Придбати диск вже можна і у Львові Минулого тижня відбувся реліз CD проекту "Брюссель". Придбати диск вже можна і у Львові Минулого року Святослав Вакарчук став ініціатором музичного проекту «Брюссель». Однойменний альбом був записаний в серпні 2011 року в Брюсселі (Бельгія) на студії ICP Recording Studios. Місце запису альбому і відмінний творчий результат надихнули учасників на подібну назву проекту. До альбому увійшли 12 композицій, записаних українською та англійською мовами. Реліз диску відбувся 22 березня.
  • Від сьогодні проїзд вул. Коротка – Чернівецька у Львові закрито. Схема об`їзду Від сьогодні проїзд вул. Коротка – Чернівецька у Львові закрито. Схема об`їзду Сьогодні, 29 березня, для проїзду транспорту у Львові закрили перешийок від вул. Короткої до вул. Чернівецької. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Під час Євро-2012 в Україні подорожчають продукти Під час Євро-2012 в Україні подорожчають продукти Футбольний чемпіонат Євро-2012 спричинить подорожчання пива, м'яса, та обідів у ресторанах, переконана керівник аналітичного департаменту Консалтингової агенції "ААА" Марія Колесник.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!