Новини
  • Рух транспорту ділянкою автодороги Нагірне–Добромиль на Львівщині обмежено Рух транспорту ділянкою автодороги Нагірне–Добромиль на Львівщині обмежено У гірських районах Львівщини (Сколівський та Старосамбірський) обмежено рух транспорту ділянкою км 11+900 – км 12+000 автодороги Нагірне–Добромиль. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.
  • У березні у Львові триватиме виставка «Японія. Традиція краси»
У березні у Львові триватиме виставка «Японія. Традиція краси» У Львові 6-26 березня відбудеться виставка «Японія. Традиція краси». Це виставка, яка подорожує містами України, аби познайомити українців із колосальним спадком японської культури. Виставка експонуватиметься у Львівській національній галереї мистецтв (вул. Стефаника, 3). Відкриття – 6 березня о 15.00.
  • Сьогодні - перший день Великого Посту. Що їсти, щоб не нашкодити здоров`ю  Сьогодні - перший день Великого Посту. Що їсти, щоб не нашкодити здоров`ю Сьогодні, 27 лютого, у православних та греко-католиків розпочався Великий піст. Він триватиме сім тижнів до Великодня, який цього року святкуватимемо 15 квітня. Цей піст належить до суворих, а правила його дотримання зібрано у церковному Уставі. Що заборонено їсти та як постити без шкоди здоров`ю, - далі.
  • Фільм  "Артист" отримав 5 Оскарів. Перелік переможців Фільм "Артист" отримав 5 Оскарів. Перелік переможців Головний приз у номінації «Найкращий фільм року» здобув французький фільм «Артист», який здобув п'ять Оскарів, серед яких нагороди за найкращий фільм, режисера та виконавця головної чоловічої ролі. У Лос-Анджелесі завершилася 84-та церемонія вручення нагород Академії кіномистецтв.
  • У міжнародний жіночий день у Львівській філармонії все «Для Вас, жінки…» У міжнародний жіночий день у Львівській філармонії все «Для Вас, жінки…» Львівська філармонія в честь Міжнародного жіночого дня підготувала приємні сюрпризи та несподіванки для відвідувачів, які в цей день навідаються на святковий концерт «Для Вас, жінки…». На свято «Для Вас, жінки» гостей Львова і львівську публіку запрошує Павло Дворський, у виконанні якого прозвучать улюблені українські пісні.
  • 1 кг молодої картоплі та капусти весною коштуватимуть10-12 грн, – експерт 1 кг молодої картоплі та капусти весною коштуватимуть10-12 грн, – експерт Рання картопля нинішнього року коштуватиме не більше 10-12 грн. Такий прогноз на прес-конференції озвучив експерт плодово-овочевого ринку Українського клубу аграрного бізнесу Ігор Стрелюк,
  • Завтра львів`ян запрошують на комедію "За двома зайцями" Завтра львів`ян запрошують на комедію "За двома зайцями" У неділю, 26 лютого, о 18:00 в Першому українському академічному театрі для дітей та юнацтва розпочнеться музична комедія "За двома зайцями". Вартість квитків - 25-35 грн.
  • В березні в Україні подешевшає сир, але подорожчають овочі/фрукти В березні в Україні подешевшає сир, але подорожчають овочі/фрукти В березні на українських прилавках може впасти ціна на сир - від 5 до 20% та борошно ( з 3-5 грн/кг до 2,85-4,75). Натомість можуть подорожчати овочі та фрукти. Які ціни в березні будуть на хліб, яйця, олію, м`ясо, цукор, крупи - далі.
  • В Україні збільшили штрафи за перешкоджання руху маршруток В Україні збільшили штрафи за перешкоджання руху маршруток Верховна Рада Україна збільшила штрафи за порушення водіями автомобілів правил із ненадання переваги у русі маршруткам.
  • Кабмін відклав подорожчання горілки на 10 днів Кабмін відклав подорожчання горілки на 10 днів Кабінет Міністрів переніс розгляд збільшення мінімальної роздрібної ціни на горілку на початок березня. Про це на брифінгу сказав міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк.
  • О 19.00 у Львівській філармонії розпочнеться благодійний концерт «Музика врятує». Вхід - 50-150 грн О 19.00 у Львівській філармонії розпочнеться благодійний концерт «Музика врятує». Вхід - 50-150 грн Сьогодні у Львівській філармонії відбудеться благодійний концерт «Музика врятує» за участю Павла Табакова, Олесі Киричук, скрипаля Олександра Божика, гуртів Zоряна і «Кожному Своє». Початок концерту – о 19.00. Вартість квитків – від 50 до 150 гривень. Усі зібрані кошти підуть на лікування молодої дівчини.
  • Через негоду в Еквадорі в Україні дорожчають банани Через негоду в Еквадорі в Україні дорожчають банани Один з найпопулярніших в українців екзотичних фруктів — банан — істотно дорожчає. Причина — похолодання і стихійні лиха в Еквадорі, який є одним з провідних виробників бананів. Як відзначають учасники ринку, в останні тижні в цій країні встановилася холодна погода, а також відбулися повені, що різко скоротило пропозицію цього товару на ринку і викликало зростання цін. Це позначилося на вартості цих фруктів і в країнах-покупцях, зокрема в Україні.
  • На Lviv Fashion Week приїдуть дизайнери, у яких купує прикраси Lady Gaga На Lviv Fashion Week приїдуть дизайнери, у яких купує прикраси Lady Gaga Родзинкою Lviv Fashion Week осінь/зима 2012, що відбудеться у Львові 28 березня – 1 квітня 2012 року, стануть французькі дизайнери On Aura Tout Vu, у яких купує прикраси Lady Gaga та замовляють костюми для кабаре «Moulin Rouge».
  • Бензин в Україні подорожчає не більше ніж на 10-15 копійок, – експерт Бензин в Україні подорожчає не більше ніж на 10-15 копійок, – експерт Геополітичне напруження між Іраном та ЄС та світове подорожчання нафти не вплине на ціну бензину в Україні, переконаний енергетичний експерт, заступник директора НТЦ «Психея» Генадій Рябцев. На його думку, жоден з трейдерів в Україні не ризикне підняти ціни більше, ніж на 10-15 копійок.
  • Цього тижня православні повинні відмовитись від м`яса  Цього тижня православні повинні відмовитись від м`яса Цього тижня у православних християн розпочинається Масляна. Відтак вже не можна їсти м'яса. Натомість ще можна вживати сир, молоко, яйця та масло.
  • Львівська філармонія оприлюднила репертуар на березень Львівська філармонія оприлюднила репертуар на березень Львівська обласна філармонія оприлюднила перелік концертів, які відбуватимуться у закладі протягом березеня 2012 року.
  • На Євробаченні-2012 від України виступатиме Гайтана На Євробаченні-2012 від України виступатиме Гайтана На міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, який відбудеться навесні цього року в Баку, Україну представить Гайтана з піснею Be my guest. Гайтана набрала усього 41 бал. Лише на три бали від неї відстав Макс Барських, який отримав 38 балів.
  • В Україні зростає попит на автомобілі класу люкс В Україні зростає попит на автомобілі класу люкс За результатами продажів автомобілів в 2011 році Україна вийшла на «почесне» третє місці у Європі за кількістю машин класу люкс, поступившись Росії та Німеччині. Як підкреслює тижневик, українці все частіше вибирають не малолітражки або седани, а дорогі в обслуговуванні і "ненажерливі" позашляховики і кросовери.
  • Квитки на виставу Меньшикова "1900" у Львівській опері коштують 200-1200 грн Квитки на виставу Меньшикова "1900" у Львівській опері коштують 200-1200 грн Вартість одного квитка на виставу російського актора та режисера Олега Меньшикова "1900" у Львівській опері коштують від 200 до 1200 грн, - повідомили "Твоє місто" в касах театру.
  • Цього року українцям обіцяють дешеві овочі Цього року українцям обіцяють дешеві овочі Ціни на ранні овочі цього року будуть значно нижчі, ніж минулий рік. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні під час прес-конференції в рамках Четвертої міжнародної конференції «Картопля і овочі України - 2012» автор проекту «АПК-Інформ: Овочі і фрукти» Андрій Ярмак.
  • Експертиза виявила штучні барвники у "натуральному" соці 
Експертиза виявила штучні барвники у "натуральному" соці Для того, щоб з'ясувати, чи дійсно варто переплачувати потрійну ціну за "органічні продукти", журналісти ТСН віднесли декілька зразків у лабораторію. Перевірка гранатового соку виявила штучні барвники, яких там не повинно бути.
  • Наступного тижня у Львові повернуть евакуатори. ОНОВЛЕНО  Наступного тижня у Львові повернуть евакуатори. ОНОВЛЕНО Відповідно до ухвали сесії Львівської міської ради, на центральні вулиці Львова повернуться евакуатори. Таке рішення прийнято, зважаючи на численні звернення громадян та для усунення перешкод під час прибирання міста та для забезпечення життєдіяльності міста. Від коли саме евакуатори виїдуть на вулиці Львова та здійснюватимуть "примусове переміщення транспортних засобів" - не відомо. Але, як повідомили медіа-порталу "Твоє місто" у прес-службі Львівської міської ради, це буде не пізніше, ніж наступного тижня.
  • Snickers і Twix більше не випускатимуть великі батончики Snickers і Twix більше не випускатимуть великі батончики Компанія-виробник популярних шоколадних батончиків Snickers і Twix, припинить продаж шоколадних продуктів, які містять більше 250 ккал, до кінця 2012 року, - повідомляє "MedDaily" з посиланням на `Winnipegsun".
  • Бензин в Україні може знову подорожчати, - експерт Бензин в Україні може знову подорожчати, - експерт Через декілька тижнів в Україну почнуть надходити нафтопродукти за новою, вищою ціною, а це може підвищити ціни на них 18-20% вже до березня. Таку думку висловив директор консалтингової компанії "А-95" Сергій Куюн.
  • МНС просить обмежити рух автотранспорту на Закарпатті через негоду
МНС просить обмежити рух автотранспорту на Закарпатті через негоду Міністерство надзвичайних ситуацій просить Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ максимально обмежити рух транспортних засобів на автомобільних дорогах державного та місцевого значення і гірських перевалах Закарпатської області у зв'язку із погіршенням погодних умов та з метою недопущення утворення заторів. Про це повідомила прес-служба МНС України.
  • Кабмін дозволив не оцінювати вартість автомобіля при його реєстрації Кабмін дозволив не оцінювати вартість автомобіля при його реєстрації Для реєстрації транспортного засобу більше не знадобиться подавати документ про оцінку його вартості, який станом на тепер є обов'язковими. Кабмін вніс зміни до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів .
  • Фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» – у десятці лідерів прокату Фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» – у десятці лідерів прокату Український фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» за підсумками підрахунку касових зборів останнього уїкенду увійшов у десятку лідерів українського прокату. Про це на прес-показі фільму у місті Луцьку 14 лютого повідомив прес-аташе фільму Дмитро Іванов, посилаючись на інформацію компанії-дистрибутора B&H Film Distribution.
  • 24 лютого у Львові з ювілейним концертом виступить "Тартак" 24 лютого у Львові з ювілейним концертом виступить "Тартак" Наступної п`ятниці, 24 лютого, у львівському концертному залі "Химера" український гурт "Тартак" представить новий альбом "Сімка" на концерті до власного 15-річчя. Ціна квитка в попередньому продажі – 70 грн. На вході – 80 грн, - повідомляється на сайті гурту.
  • Експерти прогнозують подорожчення картоплі Експерти прогнозують подорожчення картоплі Експерти прогнозують подорожчення городини. Зокрема картоплі, яка, на їхню думку, подорожчає на 20-30%.
  • У Львові щомісяця лунатимуть безкоштовні концерти автентичної української пісні У Львові щомісяця лунатимуть безкоштовні концерти автентичної української пісні Гурт автентичної музики «Коралі» започатковує серію концертів автентичної музики, які відбуватимуться щомісяця на великі свята. Вхід на ці заходи буде вільний, щоб туди могли прийти всі охочі і долучитися до української музики, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Через шкідливість Red Bull вилучають з крамниць Китаю Через шкідливість Red Bull вилучають з крамниць Китаю Деякі великі торгівельні мережі Китає відмовилися від продажу Red Bull. Як встановили китайські медики, в енергетичному напої Red Bull містяться консерванти, які в поєднанні з кофеїном утворюють речовину, що використовується при лікуванні психічних розладів.
  • Завтра у Львові прощатимуться з колядою. Онлайн-трансляція свята розпочнеться о 16.00. ОНОВЛЕНО Завтра у Львові прощатимуться з колядою. Онлайн-трансляція свята розпочнеться о 16.00. ОНОВЛЕНО У неділю, 12 лютого, у Львові у Храмі Христового Воскресіння відбудеться свято "Прощання з колядою" . На коляді буде присутній Преосвященніший владика Венедикт - єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ. Поза тим буде виставлена найбільша в Україні Різдвяна Зірка, яка є власністю Храму Христового Воскресіння. Онлайн-трансляцію заходу забезпечуватиме продакшн-студія "Твоє місто".
  • Влада Львова "не має впливу на водіїв, які неправильно паркуються". Львів`яни беруть усе в свої руки Влада Львова "не має впливу на водіїв, які неправильно паркуються". Львів`яни беруть усе в свої руки "Станом на сьогодні місто майже не має важелів впливу на незаконно припарковані автомобілі. Евакуатори ми не можемо використовувати... Зараз реально вплинути на водіїв можуть лише працівники ДАІ", - цитує слова директора ЛКП «Муніципальна дружина» Семена Мисяка прес-служба ЛМР.
  • «Люди Львова – Золотий Лев – 2011» транслюватимуть онлайн «Люди Львова – Золотий Лев – 2011» транслюватимуть онлайн У неділю, 12 лютого, у Львові відбудеться урочисте нагородження лауреатів премії «Люди Львова – Золотий Лев – 2011», що найбільше відзначилися у громадській, культурній, політичній та бізнесовій сферах міста. Онлайн-трансляцію заходу забезпечуватиме медіа-портал "Твоє місто". Початок заходу о 18.00.
  • Техогляд в Україні не повернуть, - Кабмін Техогляд в Україні не повернуть, - Кабмін Чутки про повернення обов'язкового техогляду для приватних власників транспортних засобів - "класичний приклад інформаційного вірусу". Таку заяву зробила прес-служба Кабміну.
  • В Україні визначили лауреатів Шевченківської премії 2012 року В Україні визначили лауреатів Шевченківської премії 2012 року Комітет з Національної премії України імені Тараса Шевченка, за підсумками таємного голосування, яке відбулося у четвер, 9 лютого, визначив лауреатів Шевченківської премії 2012 року. Про це повідомили у Комітеті з Національної премії України імені Тараса Шевченка.
  • Львів`янам знову обіцяють морози. Як вдягатись, доглядати за авто, що їсти та куди дзвонити при аварії Львів`янам знову обіцяють морози. Як вдягатись, доглядати за авто, що їсти та куди дзвонити при аварії Від завтра, 10 лютого, гідрометеорологи прогнозують похолодання у Львові в середньому на 5 градусів: з -17˚С до - 22˚С вночі, та з -9˚С до -16˚С вдень. "Твоє місто" пропонує вам добірку порад: як вдягатись та що їсти, щоб не замерзнути, як доглядати та заводити авто, куди дзвонити, якщо через морози у вас немає води, світла чи тепла та як допомогти перезимувати тим, хто не має дому.
  • Українські страховики оприлюднили список днів, коли водії найчастіше потрапляють в аварії Українські страховики оприлюднили список днів, коли водії найчастіше потрапляють в аварії Частоту настання страхових випадків за каско у кожен із днів тижні 2011 року проаналізували у страховій компанії Allianz Україна. Експерти визначили, коли водіям варто бути особливо пильними.
  • Світлофори на вулиці Беринди у Львові ввімкнуть сьогодні, - ЛМР Світлофори на вулиці Беринди у Львові ввімкнуть сьогодні, - ЛМР Сьогодні протягом дня робота двох світлофорів у Львові на вул П.Беринди буде відновлена, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Служби доставки обідів у Львові. Меню, ціни, умови доставки Служби доставки обідів у Львові. Меню, ціни, умови доставки Медіа-портал "Твоє місто" склав список фірм, що здійснюють доставку обідів у офіси Львова. До Вашої уваги страви, їхня вартість, умови доставки та телефони, за якими Ви можете замовити домашню їжу на роботу.
  • Завтра актори стрічки «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» презентуватимуть фільм у Львові (ОНОВЛЕНО)
Завтра актори стрічки «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» презентуватимуть фільм у Львові (ОНОВЛЕНО) Завтра, 9 лютого, у кінопалаці ім. О. Довженка та Коперніка у Львові відбудеться прем`єра українського фільму "ТойХтоПройшовКрізьВогонь». Вартість квитків коливається від 20 до 40 гривень.
  • У Львові частішають пожежі через обігрівачі. Правила експлуатації приладів У Львові частішають пожежі через обігрівачі. Правила експлуатації приладів За останні дві доби у Львові трапилось 2 пожежі, в яких загинуло 3 осіб. У зв`язку з цим львів`ян закликають дотримуватися заходів безпеки щодо використання обігрівальних засобів.
  • Львівських водіїв закликають не перевищувати швидкість: через це трапляється більше третини аварій  Львівських водіїв закликають не перевищувати швидкість: через це трапляється більше третини аварій У січні 2012 року основними причинами автопригод у Львівській області стало перевищення безпечної швидкості руху – 323 автопригод або майже 37,9% від усіх дорожньо-транспортних пригоди, - повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.
  • У Львові з`явилась інформація про псевдосвящеників. Як відрізнити їх від справжніх священослужителів У Львові з`явилась інформація про псевдосвящеників. Як відрізнити їх від справжніх священослужителів У Львові виявили підставних священників, які, одягнувши ряси та взявши церковні атрибути, за гроші пропонують людям освятити помешкання святою водою. Про це повідомляє видання "Гал-інфо". Як відрізнити псевдосвященослужителів від справжніх - далі.
  • У суботу у Львові відбудеться кастинг на участь у конкурсі «Міс Львів-2012» У суботу у Львові відбудеться кастинг на участь у конкурсі «Міс Львів-2012» 11 лютого у Львові відбудеться відбір учасниць на участь у конкурсі краси «Міс Львів-2012».
  • Як отримати компенсацію за травми через сніг, ожеледь чи бурульки Як отримати компенсацію за травми через сніг, ожеледь чи бурульки Українці, що постраждали через неприбраний сніг, ожеледі або намерзлі бурульки, як правило, не домагаються компенсації збитку через суд через незнання своїх прав та відсутність чіткого алгоритму дій. Однак така схема є.
  • 5 марок авто, які найчастіше потрапляють в аварії. Рейтинг українських страховиків 5 марок авто, які найчастіше потрапляють в аварії. Рейтинг українських страховиків Страхові компанії назвали «найпроблемніші» автомобілі, що найчастіше потрапляли в ДТП у 2011 році. Серед них автомобілі марок Skoda, Toyota і Ford, - повідомив начальник управління врегулювання збитків в автострахуванні АСК «ІНГО Україна» Олександр Руликовський.
  • П`яні люди отримують обмороження частіше за тверезих. Поради, як не "обморозитись" П`яні люди отримують обмороження частіше за тверезих. Поради, як не "обморозитись" За інформацією 8-ї міської комунальної клінічної лікарні, за період з 26 січня до 6 лютого до цієї лікарні звернулося 60 пацієнтів, третина з яких була у стані алкогольного сп’яніння. Одна людина від переохолодження померла, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Водіям радять не їздити гірськими перевалами Карпат Водіям радять не їздити гірськими перевалами Карпат Державна автомобільна інспекція закликає водіїв утриматися від поїздок через гірські перевали в Карпатах. Про це повідомили в прес-службі ДАІ.
  • Україна перестала закуповувати яловичину і баранину у європейських виробників Україна перестала закуповувати яловичину і баранину у європейських виробників Україна тимчасово перестала купувати яловичину і баранину у європейських виробників. Цей крок викликаний тим, що в Німеччині, Бельгії, Франції, Великій Британії та Нідерландах зафіксовано спалахи захворювання тварин, що викликаються вірусом Шмалленберг, який вражає велику і дрібну рогату худобу.
  • У Львові мороз протримається ще місяць. 24 поради, як правильно вдягатись У Львові мороз протримається ще місяць. 24 поради, як правильно вдягатись Від сьогодні у Львові дещо послабились морози, проте синоптики і далі прогнозують низьку температуру в місті впродовж лютого. Тому пропонуємо скористатись порадами як правильно одягатись у люті морози.
  • Андрій Курков написав роман про Львівські гастролі Андрій Курков написав роман про Львівські гастролі Один з найвідоміших російськомовних письменників України Андрій Курков на прохання міського голови Львова Андрія Садового написав книгу про наше місто. Презентація видання у Львові відбудеться 13 та 14 лютого.
  • Через тиждень у Львові розпочнеться Свято шоколаду. Програма Через тиждень у Львові розпочнеться Свято шоколаду. Програма 9-12 лютого у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) вп’яте відбудеться «Свято шоколаду». Протягом 4 днів святкування тут діятиме шоколадне місто з унікальними скульптурами львівських будинків. Що більше, у міста навіть буде власний рухомий транспорт, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • 5 найшкідливіших рецептів лікування застуди 5 найшкідливіших рецептів лікування застуди Як вилікуватись, не нашкодивши здоров`ю - вашій увазі ТОП-5 найбільш поширеніших помилок у лікуванні застуди.
  • Реєстрація пісень на конкурс "Неофіційний гімн Євро-2012" закінчиться через 2 тижні Реєстрація пісень на конкурс "Неофіційний гімн Євро-2012" закінчиться через 2 тижні Через 14 днів, 15 лютого, закінчується термін подачі музичних композицій на участь у конкурсі "Неофіційний гімн Євро-2012". Переможця, який за слова та музику до пісні отримає 50 тисяч доларів, буде оголошено 1 березня.
  • Найближчі три дні будуть найхолоднішими за рік. Українцям радять їсти більше калорій Найближчі три дні будуть найхолоднішими за рік. Українцям радять їсти більше калорій 1-3 лютого буде найхолоднішим періодом за всю зиму, місцями до -33° С. Про це заявили синоптики Укргідрометцентру. Українцям у цей період дієтологи радять "налягти" на вітаміни і калорії.
  • Вартість страхових полісів «автоцивілки» в Україні зросте майже вдвічі Вартість страхових полісів «автоцивілки» в Україні зросте майже вдвічі Українських автомобілістів чекає черговий сюрприз – вартість «автоцивілки» для більшості з них виросте. Причина полягає у тому, що регулятор страхового ринку Нацфінпослуг з 29 грудня минулого року ввів нові коригуючі коефіцієнти, які страховики використовують при розрахунку цін на поліси ОСАЦВ.
  • 5 лютого львів`ян водитимуть підземеллями, а 11-12 - романтичними місцями Львова 5 лютого львів`ян водитимуть підземеллями, а 11-12 - романтичними місцями Львова У неділю, 5 лютого, в рамках проекту "Львівські шпацери" у Львові відбудеться екскурсія "Підземелля стародавнього Львова", у ході якої львів`яни та гості міста зможуть відвідати 3 підземелля міста: колишнього костелу Петра і Павла ордену єзуїтів, церкви Преображення Господнього та нещодавно відкриті підземелля Домініканського монастиря.
  • В інтернеті з’явилася соціальна мережа для людей мистецтва В інтернеті з’явилася соціальна мережа для людей мистецтва В інтернеті з’явилася нова соціальна мережа для творчих людей. Новий проект My-ArtMap буде нагадувати вже відомі гіганти Facebook або Twitter.
  • Правила догляду за авто взимку Правила догляду за авто взимку Щоб незважаючи на мороз продовжувати спокійно і комфортно їздити, досить дотримуватися елементарних правил експлуатації автомобіля взимку. Деякі із них - читайте далі.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!