Новини
  • Львів’ян запрошують на фестиваль активного відпочинку. Програма Львів’ян запрошують на фестиваль активного відпочинку. Програма 27-29 травня на Львівщині триватиме вільний від алкоголю фестиваль «Небу-Хай!» Львів’ян запрошують долучатися активного відпочинку на природі.
  • Як навчитися любити життя. 14 думок Ірини Снітинської. Відео Як навчитися любити життя. 14 думок Ірини Снітинської. Відео Про те, чому варто палити мости і як навчитися цінувати життя, у четвер, 28 квітня, у Львові говорили Мар’яна Савка та Ірина Снітинська. Пропонуємо головні тези із відкритого інтерв’ю головного редактора Видавництва Старого Лева із засновницею Школи риторики й ораторства «АҐРУС», що пройшло у рамках проекту «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину».
  • Фестиваль Рівності, який зірвали у Львові, пройде у Києві Фестиваль Рівності, який зірвали у Львові, пройде у Києві У суботу, 14 травня, у місті Києві пройде фестиваль Рівності. Як інформують організатори на офіційній сторіці у Фейсбук це буде «день на підтримку львівської громади та всіх, хто прагне дотримання прав людини в Україні».
  • Три тексти для трьох вихідних: підбірка колонок від Tvoemisto.tv Три тексти для трьох вихідних: підбірка колонок від Tvoemisto.tv Нещодавно на Tvoemisto.tv з’явилися колонки, у яких розміщуються вартісні роздуми та ідеї непересічних львів’ян. Подібні тексти саме те, що треба для довгих вихідних. Проонуємо кілька цікавих думок від Отара Довженка, Павла Шеремети та отця Богдана Праха.
  • Львів’янином року обрали Мирона Маркевича. Факти із біографії тренера Львів’янином року обрали Мирона Маркевича. Факти із біографії тренера На урочистій сесії Львівської міської ради обрали «Львів’янина року». Як повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv, ним став український футболіст і тренер, винниківчанин Мирон Маркевич.
  • Вшануймо працею Вшануймо працею Українці не досить багаті, щоб так багато святкувати й відпочивати.
  • Львів’ян запрошують на міжконфесійну молитву до Гарнізонного храму Львів’ян запрошують на міжконфесійну молитву до Гарнізонного храму За доброю традицією, щороку під час відзначення Дня міста, організовують спільну екуменічну молитву представників духовенства різних конфесій за місто та його мешканців. Цьогоріч молитва відбудеться у неділю, 8 травня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, що на вулиці Театральній, 11.
  • 7 тез про те, що усвідомлюєш після захворювання на рак 7 тез про те, що усвідомлюєш після захворювання на рак Я пройшов лікування четвертої стадії раку у клініці Мюнхена. І попри те, що навіть зараз життя вимірюється квартальними періодами (щотри місяці я повинен летіти в Німеччину для обстеження, аналізу крові та промивання порту, через який проходило лікування), за час важких та виснажливих процедур, багато чого збагнув. Хвороба стала для мене певним очищенням та перевіркою стосунків з людьми на міцність.
  • День Львова: 12 цитат відомих львів’ян про рідне місто День Львова: 12 цитат відомих львів’ян про рідне місто Tvoemisto.tv постійно розповідає про львів’ян, які творять наше місто. Історії успішних культурних діячів, лікарів, економістів, рестораторів, науковців тощо можна знайти у спецпроекті «Люди Твого міста». Обов'язковою темою розмови із героями спецпроекту є Місто Лева у всіх його проявах. Із нагоди 760-ліття Львова пропонуємо 12 цитат відомих львів’ян про рідне місто.
  • Еко майстерня  та вегетаріанський фудкорт: львів’ян кличуть на Еко Фест Еко майстерня та вегетаріанський фудкорт: львів’ян кличуть на Еко Фест 14 та 15 травня у львівському Парку культури відбудеться Львів Еко Фест 2016, глобальний 2-х денний еко-марафон, який познайомить львів’ян з найцікавішими та найсучаснішими зеленими інноваціями та продемонструє, як жити екологічно у великому місті.
  • Незрячість – не вирок. Я пишу коди на рівні з усіма програмістами
Незрячість – не вирок. Я пишу коди на рівні з усіма програмістами Програмуванням Денис захопився ще зі школи, перший комп’ютер освоїв не маючи й десяти років, а в 13-14 розробив свій перший веб-сайт, який і досі можна знайти в інтернеті. Такому професійному самовизначенню та швидкому старту не завадила фізична вада – незрячість, з якою хлопець живе ще з двох років. Сьогодні Денисові – 25, і він програміст в одній із львівських компаній, яка працює на європейський ринок. Про те, як сучасні технології пристосовані до незрячих, які програми дозволяють працювати на рівні із людьми без вад зору, як ставляться роботодавці до незрячих, а також, що варто змінити в інфраструктурі Львова, щоб життя людей із обмеженими можливостями стало легшим розповів Tvoemisto.tv програміст Денис Ревега.
  • "Time" обрав 50 найважливіших гаджетів всіх часів "Time" обрав 50 найважливіших гаджетів всіх часів Американський журнал "Time" опублікував на своєму сайті список з 50 найвпливовіших гаджетів всіх часів.
  • Ми дуже захоплені Заходом. А часто не знаємо цінностей своїх родин Ми дуже захоплені Заходом. А часто не знаємо цінностей своїх родин Ми дуже захоплені сьогодні тим, що пропонує Захід, тим, що приходить до нас ззовні. Але ми дуже часто не знаємо справді великих цінностей, які є в нашому народі, тих цінностей, на яких будувалися і маленькі наші спільноти, родини, міста, ціла Галичина і весь український народ.
  • Як у Львові в Шевченківському гаю Великдень святкують Як у Львові в Шевченківському гаю Великдень святкують Традиційно у Львові проходять різні заходи зі святкування Великодня. Цього року центром Великодніх святкувань є різні локації міста – Шевченківський гай, пр Свободи, пл. Музейна тощо. Заплановані заходи і в мікрорайонах міста. Гості та мешканці міста зможуть взяти участь у традиційних забавах «Поливаний понеділок».
  • Навіщо молоді йти в політику? Навіщо молоді йти в політику? Чи варто молодій людині йти в політику? Якими правилами слід керуватися, якщо все-таки вирішив реалізувати себе в цій сфері діяльності? Основні поради майбутнім політикам розповідають молоді політики Української Галицької Партії.
  • У Карпати з велосипедом: для львів’ян облаштують перший веловагон У Карпати з велосипедом: для львів’ян облаштують перший веловагон Уже через кілька днів всі поїзди Львів-Мукачево будуть обладнані спеціальними веловагонами. Більше 10-ти велосипедистів одночасно зможуть придбати спеціальні квитки «з багажем» - місцем для велосипеда. Таку ідею реалізували активісти Української Галицької Партії Роман Лозинський та Роман Терлецький.
  • (Не)забуті традиції: як на Західній Україні святкували Великдень (Не)забуті традиції: як на Західній Україні святкували Великдень Є й згадки, що після богослужіння на Великдень їсти можна було лише двічі на день: зранку та ввечері. Зранку куштували, зазвичай, все, що було у великодньому кошику, а ось вечеря мала бути доволі скромною.
  • Нині – Чистий четвер: 7 традицій наших предків Нині – Чистий четвер: 7 традицій наших предків Четвер перед Великоднем завжди був найнасиченішим днем у Страсному тижні, упродовж якого наші предки мусили переробити безліч важливих справ.
  • У Львові відкрили секцію із баскетбола для людей на візках У Львові відкрили секцію із баскетбола для людей на візках У Львові почала роботу перша секція із баскетбола для людей з інвалідністю. До занять запрошують людей із проблемами опорно-рухового апарату, які хочуть двічі на тиждень займатися спортом.
  • Паски і баранці: п’ять рецептів здоби до Великодня Паски і баранці: п’ять рецептів здоби до Великодня Учора розпочався Страсний тиждень, протягом якого господині традиційно печуть паски та баранчики до свята. Пропонуємо 5 рецептів Великодньої здоби, які можна приготувати до урочистого столу.
  • У травні у Львові «зацвіте» Урбан Сад. Чим дивуватимуть організатори? У травні у Львові «зацвіте» Урбан Сад. Чим дивуватимуть організатори? Вже у травні у Львові розпочне діяти Урбан Сад, який стане першим подібним екологічним осередком в Україні. Зараз ж організатори завершують останні приготування. Одна з них – Надія Тищенко – розповіла Tvoemisto.tv, де розміщуватиметься Урбан Сад, чим особливим він буде дивувати львів’ян та як мешканці міста можуть долучитися до його функціонування.
  • Куди поскаржитись на львів’ян, які не прибирають за собаками Куди поскаржитись на львів’ян, які не прибирають за собаками Із настанням весни у Львові все більше і більше стають помітними наслідки того, що власники собак, вигулюючи їх, не прибирають за тваринами. Tvoemisto.tv дізналося у начальника управління екології та благоустрою Львівської міської ради Андрія Галушки, який за таку поведінку власників чотирилапих передбачений штраф та куди на це можна поскаржитися.
  • Куди піти на Великдень у Львові: 4 забави Куди піти на Великдень у Львові: 4 забави Вже цієї неділі та у понеділок, 1-2 травня, християни східного обряду відзначатимуть свято Воскресіння Христового. Пропонуємо дізнатися, які події можна відвідати у місті, щоб відчути дух львівського Великодня.
  • У Львові шукають проекти для співфінансування в рамках «Майстерні міста» У Львові шукають проекти для співфінансування в рамках «Майстерні міста» Команда проекту «Майстерня міста» оголосила продовження терміну прийому заявок на співфінансування заходів.
  • Львів’ян просять допомогти придбати постільну білизну для немічних Львів’ян просять допомогти придбати постільну білизну для немічних У Львові волонтери Геріатричного пансіонату розпочали збір коштів, щоб придбати нову постільну білизну для його мешканців. Небайдужих львів’ян просять допомогти зробити немічним великодній подарунок.
  • У Львові на концерті збиратимуть кошти на реанімаційне ліжко для немовлят У Львові на концерті збиратимуть кошти на реанімаційне ліжко для немовлят У п’ятницю, 13 травня, у Львові відбудеться благодійний проект «Музика заради життя», метою якого є збір коштів на реанімаційне ліжечко для новонароджених.
  • Львів’ян кличуть на великопісний концерт-містерію Львів’ян кличуть на великопісний концерт-містерію Сьогодні, 24 квітня, львів’ян та гостей міста запрошують на великопісний концерт-містерію «Страсті Христові», який традиційно проводять у Львові перед Великоднем.
  • Сьогодні – Вербна неділя: історія, символи та звичаї свята Сьогодні – Вербна неділя: історія, символи та звичаї свята За традиціями православної церкви, у шосту неділю Великого посту християни східного обряду відзначають Вербну неділю, яку у народі ще називають «шутковою», «квітною» або «цвітною». З давніх-давен на Західні Україні на цей день чекали з особливими почуттями. Про історію свята, звичаї та прикмети Вербної неділі Tvoemisto.tv розповів доктор богослов'я, викладач УКУ, заступник голови Патріаршої літургійної комісії УГКЦ отець Василь Рудейко.
  • 22 поради мандрівникам-початківцям 22 поради мандрівникам-початківцям Кожен з нас ще з хоча б раз у житті прагнув здійснити велику незабутню подорож, про яку було б приємно згадувати все наступне життя. Часто на втілення цієї мрії бракує то часу, то грошей, то необхідного моменту. На щастя, є люди, які незважаючи ні на що, беруть у руки свій наплічник та роблять крок на зустріч пригодам. Одним з цих сміливців є американський вуличний фотограф та мандрівник Ерік Кім (Eric Kim). Після своєї 30-денної подорожі Європою він склав невеликий список порад, які можуть стати корисними кожному мандрівникові-початківцю. Пропонуємо до вашої уваги найцікавіші з них.
  • Що вдягнути: 7 львівських брендів етно одягу Що вдягнути: 7 львівських брендів етно одягу Етно одяг для українців перестав бути «одягом на один день». Нині ніхто вже не дивується аутентичним українським мотивам на звичайних футболках чи худі, що вже й казати про вишиті сорочки. Пропонуємо дізнатися, де у Львові можна придбати етно одяг на усі випадки життя.
  • У Жовківському замку відкрили три нові експозиції У Жовківському замку відкрили три нові експозиції У п’ятницю, 22 квітня, у Жовківському замку презентували три нові експозиції – виставкові зали «Історична кузня», «Гетьманська зала» та «Ідеальне місто». Про це інформують у прес-службі Львівської обладміністрації.
  • Скандальне будівництво на Чайковського: що залишилось від старої будівлі? Скандальне будівництво на Чайковського: що залишилось від старої будівлі? Українська Галицька Партія виступає за збереження архітектурної спадщини міста. Вже від лютого партійці намагаються боротися за будинок на розі Чайковського-Стефаника, який має майже 150 років.
  • Майстер-клас для львів’ян про захист інновацій та стартапи. Як потрапити? Майстер-клас для львів’ян про захист інновацій та стартапи. Як потрапити? 27 квітня Львівська бізнес-школа УКУ разом із Центром інновацій та підприємництва iHUB у межах спільного проекту Entrepreneurs Meetings запрошують на майстер-клас «Право на стартап: як захистити інновації» від Назара Танасишина, адвоката, юридичного радника 12 діючих стартапів, почесного амбасадора Startup Nations (Global Entrepreneurship Network) в Україні.
  • Куди поїхати на вихідні зі Львова: до «замку біля колії» Куди поїхати на вихідні зі Львова: до «замку біля колії» Усього за 22 кілометри біля Львова розташовується село Старе Село. Кожен, хто частенько їздить залізницею у бік Івано-Франківська мав змогу помітити величезні мури, які ніби загубилися і випадково потрапили до нас із Середньовіччя. Цими вихідними Tvoemisto.tv пропонує на трохи залишити рутинні справи і дізнатися більше про «замок біля колії».
  • У Львові шукають волонтерів для арт-занять у Геріатричному пансіонаті У Львові шукають волонтерів для арт-занять у Геріатричному пансіонаті У Львівському Геріатричному пансіонаті волонтери започатковують заняття арт-терапії. Нині вони шукають охочих долучитися до ініціативи.
  • Єврокомісія офіційно запропонувала скасувати візи українцям Єврокомісія офіційно запропонувала скасувати візи українцям Єврокомісія у середу оголосила про подання законодавчої пропозиції щодо візової лібералізації для України. Про це йдеться в документі, опублікованому на сайті Єврокомісії.
  • У Львові Мар’яна Савка говоритиме з Іриною Снітинською про життя як цінність У Львові Мар’яна Савка говоритиме з Іриною Снітинською про життя як цінність Третьою гостей проекту «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину» Мар’яни Савки стане засновник Школи риторики й ораторства АҐРУС, тренер з ораторської майстерності Ірина Снітинська. Темою їхньої розмови стане життя як цінність.
  • Львів’ян закликають не білити дерева перед Великоднем Львів’ян закликають не білити дерева перед Великоднем Останніми днями у Львові можна помітити свіжо побілені дерева та бордюри – у такий спосіб мешканці міста готуються до Великодня. Проте у цьому немає необхідності і подібні дії навіть забороняються Правилами утримання зелених насаджень. Детальніше про те, чому не варто білити фруктові дерева навесні, розповів Tvoemisto.tv начальник управління екології та благоустрою Львівської міськради Андрій Галушка.
  • У Львові нагородять тренерів та спортсменів. Як отримати стипендію? У Львові нагородять тренерів та спортсменів. Як отримати стипендію? На виконання розпорядження Львівського міського голови від 16.02.2007 №038 «Про виділення стипендій міського голови для талановитих перспективних спортсменів та тренерів м. Львова» управління молоді, сім’ї та спорту оголошує прийом заяв на отримання грошової винагороди вихованцями спортивних федерацій, спортивних товариств, клубів, організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Львова, а також їх тренерами з усіх видів спорту, що визнані в Україні.
  • На вихідних до Львова з’їдуться понад 500 спортсменів кіокушинкай карате На вихідних до Львова з’їдуться понад 500 спортсменів кіокушинкай карате У неділю, 17 квітня, у Львівському палаці спорту «Україна» відбудеться відкритий чемпіонат України з кіокушинкай карате та відкритий Всеукраїнський турнір «Open Ukraine Shin-Kyokushinkai Cup Lviv-2016» у розділі «кумі те» серед юнаків та дівчат. Змагання зберуть понад 500 учасників зі всієї України.
  • У Львові вшанують пам’ять Бориса Возницького. Перелік заходів У Львові вшанують пам’ять Бориса Возницького. Перелік заходів 16 квітня виповнюється 90 років від дня народження Героя України, багаторічного директора Львівської національної галереї мистецтв Бориса Возницького. У Львові до цієї дати приурочили низку урочистих заходів. Про це повідомила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Христина Береговська.
  • Де поїсти біля залізничного вокзалу у Львові: два нові цілодобові заклади Де поїсти біля залізничного вокзалу у Львові: два нові цілодобові заклади Якщо хочеться очікування потяга перетворити на смачні посиденьки чи бізнес-зустріч в затишному приміщенні з WI-FI та європейською та галицькою кухнею, тоді варто відвідати два нові заклади за 100 метрів від головного залізничного вокзалу, які ламають стереотипи про вокзальну їжу.
  • Львів’ян запрошують на молитовне чування біля ікони Божого Милосердя Львів’ян запрошують на молитовне чування біля ікони Божого Милосердя Римо-католицька парафія святого Йоана Павла II спільно з Духовно-пасторальним відділом УКУ та Рухом Світло-Життя і Католицьким Скаутами Європи запрошують на молитовне чування, яке відбудеться 18-19 квітня під гаслом «Милосердя, проявлене на хресті».
  • Куди українцям не рекомендують їхати на травневі свята. Перелік країн Куди українцям не рекомендують їхати на травневі свята. Перелік країн Днями українське МЗС у черговий раз застеріг мандрівників: цього разу їм рекомендують утриматися від поїздок до Іраку, де загострилися бойові дії. Пропонуємо дізнатися, куди українцям не радять їхати на травневі свята.
  • В Україні прогнозують подорожчання бензину: коли та наскільки? В Україні прогнозують подорожчання бензину: коли та наскільки? В Україні в результаті зростання курсу долара і подорожчання нафти на світових ринках, відзначають експерти енергетичного ринку, склалися передумови для подорожчання бензину на 1 гривню. Як говорить директор консалтингової групи А-95 Сергій Куюн, ціни будуть коригуватися в бік підвищення до кінця місяця.
  • Львівська дзюдоїстка виборола «бронзу» Кубка Європи Львівська дзюдоїстка виборола «бронзу» Кубка Європи Днями в італійському містечку Ліньяно завершився Кубок Європи з дзюдо серед юніорів та юніорок (U-21). Серед понад 300 спортсменів, які взяли участь у змаганнях, однією із кращих стала представниця Львівщини Василина-Ірина Кириченко.
  • Львів’ян запрошують на День відкритих дверей до ботанічного саду Львів’ян запрошують на День відкритих дверей до ботанічного саду У неділю, 17 квітня, у ботанічних садах Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться День відкритих дверей. Про це інформують в адміністрації Ботанічного саду.
  • Право на мрію: львів’янин просить допомогти придбати батарейки до візка Право на мрію: львів’янин просить допомогти придбати батарейки до візка У Львівському Геріатричному пансіонаті, що на вулиці Медової Печери, 71, мешкає 38-ріний Роман Шура. Чоловік пересувається в інвалідному візку. Він мріє працювати, поповнюючи людям телефонні рахунки. Проте зараз він не має змоги цього робити, бо не у стані самотужки придбати батарейки до візка. Чоловік просить усіх небайдужих допомогти йому зібрати кошти, щоб мати змогу виїжджати за межі пансіонату і трохи відпрацьовувати.
  • Львів’ян запрошують на безкоштовну екскурсію замками «Золотої Підкови» Львів’ян запрошують на безкоштовну екскурсію замками «Золотої Підкови» У суботу, 16 квітня, до річниці народження Бориса Григоровича Возницького організовують безкоштовну екскурсію замками Львівщини, що входять до «Золотої Підкови». Охочих долучитися просять зголошуватися. Про це інформують у Департаменті з питань культури, національностей та релігій ЛОДА.
  • До Львова привезуть перший український електромобіль До Львова привезуть перший український електромобіль Водії та шанувальники екологічно чистого транспорту можуть радіти – в Україні з’явився перший й допоки єдиний вітчизняний прототип електрокару.
  • У Львові збудували Патріарший дім для Глави УГКЦ У Львові збудували Патріарший дім для Глави УГКЦ Учора, 7 квітня, Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав та члени Синоду єпископів освятили приміщення Патріаршого дому у Львові, який знаходиться поруч Львівської духовної семінарії Святого Духа та філософсько-богословського факультету Українського Католицького університету. Про це інформують у департаменті інформації УГКЦ.
  • У Львові працюють над статутом громади У Львові працюють над статутом громади Зараз розпочинається робота над статутом громади, яка чітко дасть зрозуміти, яким чином функціонує Львівська міська рада та які форми участі львів’ян в управлінні містом. Востаннє його оновлювали 2002 року.
  • Про усмішки у ліфті і незалежність. 7 думок Зої Казанжи. Відео Про усмішки у ліфті і незалежність. 7 думок Зої Казанжи. Відео У Львові відбулася друга зустріч у рамках проекту «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину». Головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка говорила із журналісткою та письменницею Зоєю Казанжи про незалежність. Tvoemisto.tv пропонує 7 думок відомої гості про те, що формує цінності людини.
  • Про моду «живу» і моду «офіційну»: цікаві факти від Зої Звиняцьківської Про моду «живу» і моду «офіційну»: цікаві факти від Зої Звиняцьківської «Коли я кажу «мода», то не завжди маю на увазі роботу професійних модельєрів. І не завжди їхня робота – це найцікавіше, що відбувається в моді. Мене набагато більше цікавить мода «жива», – таку думку у Львові на лекції «Сто років моди в Україні: від Української революції до доби Незалежності», що відбулася у рамках Lviv Fashion Week, озвучила fashion-критик Зоя Звиняцьківська. Пропонуємо вам кілька цікавих тез дослідниці про те, як розвивався та формувався український стиль.
  • Тато Твого міста. Отар Довженко: Все, що ти уявляєш про дитину до її народження  – фігня 
Тато Твого міста. Отар Довженко: Все, що ти уявляєш про дитину до її народження – фігня За статистикою, сучасний працюючий тато проводить з дитиною 35 хвилин на день. Решта часу – на мамі, бабі чи няні. Наш новий проект «Тато Твого міста» про тих чоловіків, які, попри свою зайнятість, знаходять час для діток. Для нашого першого героя не є проблемою взяти дитину на роботу на увесь день. А його пости у соцмережах про пригоди молодшого сина часами б’ють рекорди за лайками та поширеннями. Знайомтесь – Отар Довженко, батько двох синів ( Олексій – 14, Ростик – 7), медіаексперт, викладач Школи журналістики УКУ .
  • Три прем’єри квітня від львівських театрів Три прем’єри квітня від львівських театрів У квітні театри Львова продовжують дивувати глядачів цікавими прем’єрами: історія безпритульних собак, які мріють про Свою Людину, притча для дорослих за мотивами казок Андерсена та перша українська версія п’єси Вільяма Шекспіра «Зимова Казка». Якщо ви ще не відкрили свій весняний театральний сезон, то маєте для цього усі шанси.
  • Правила життя львів’янина. Богдан Тихолоз Правила життя львів’янина. Богдан Тихолоз Літературознавець, заступник декана факультету журналістики ЛНУ ім. Івана Франка, 37 років. «Для мене «неправильні» львів’яни часом цікавіші від «правильних»…».
  • Папа Франциск ініціював збір коштів українцям, що постраждали від війни Папа Франциск ініціював збір коштів українцям, що постраждали від війни Євхаристійне богослужіння, яке Папа Франциск очолив на площі Святого Петра у Ватикані, в Неділю Божого Милосердя 3 квітня, завершилося проказуванням молитви «Царице Неба». Перед цим Папа звернувся із промовою до присутніх, у якій повідомив, що в усіх католицьких церквах Європи буде проведено спеціальну збірку для українців і закликав підтримати постраждалих від війни щедрими пожертвами.
  • До Хресної дороги у Львові долучилися тисячі містян. Фото. Відео До Хресної дороги у Львові долучилися тисячі містян. Фото. Відео Учора, 3 квітня, у Львові відбулася Хресна дорога. Цьогоріч до традиційної ходи долучилися тисячі львів’ян.
  • Як зміняться зарплати та пенсії українців упродовж року Як зміняться зарплати та пенсії українців упродовж року У цьому році уряд планує на 12% підвищувати соціальні стандарти українців. Тому повинен зрости прожитковий мінімум, мінімальна зарплата і пенсія. При цьому реальний дохід через інфляцію найімровірніше не зміниться. Пропонуємо дізнатися, кому і на скільки підвищать зарплати і пенсії і як це відобразиться на добробуті українців.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!