Новини
  • У Фейсбуці мене просять про весілля, похорон та потреби АТО У Фейсбуці мене просять про весілля, похорон та потреби АТО Якби хтось прочитав, що в мене написано на сторінці у Фейсбуці, то подумав би, що у мене щось не так із головою. Треба мати окремий департамент, який би вивчав прохання у мене на ФБ. Але я завжди намагаюся відповідати на прохання, запитання, додавати людей у друзі. Одного разу я відхилив заявку, бо не знав, що це за людина. А він мені потім написав, що тепер може не потрапити до раю.
  • Найкращі ресторани Львова від відомого ресторатора Найкращі ресторани Львова від відомого ресторатора Ресторанів у Львові стає щораз більше. Tvoemisto.tv розпочинає проект «Найкращі ресторани Львова», у межах якого відомі ресторатори розкажуть, які заклади у Львові вони радять відвідати та чому.
  • Де у Львові подивитися  фільми просто неба: три локації Де у Львові подивитися фільми просто неба: три локації Цього літа у Львові працюють одразу кілька кінотеатрів під відкритим небом. Тут відвідувачі можуть не тільки насолоджуватися фільмами, а й відпочити на свіжому повітрі. Tvoemisto.tv пропонує підбірку вуличних кінотеатрів у місті.
  • У неділю у Львові проведуть день Японії в ботанічному саду. Як потрапити? У неділю у Львові проведуть день Японії в ботанічному саду. Як потрапити? У неділю, 17 липня, у Ботанічному саду ЛНУ імені Івана Франка, що на вул. Черемшини, 44, відбудеться день японської культури під назвою «Японія в ботанічному саду». Львів’ян запрошують відвідати унікальну подію.
  • Як нині в моді називати немовлят: ТОП-10 дитячих імен на Львівщині Як нині в моді називати немовлят: ТОП-10 дитячих імен на Львівщині Облік найпопулярніших імен серед новонароджених жителів Львівщини веде Головне управління статистики у Львівській області. Tvoemisto.tv пропонує побачити ТОП-10 найпоширеніших імен для немовлят у 2016-му році.
  • Я, ти і Facebook: відомі люди Львова про користь та загрози соцмереж Я, ти і Facebook: відомі люди Львова про користь та загрози соцмереж Соціальні мережі – це хороші майданчики для комунікації. Та чи можуть вони замінити реальне спілкування між людьми. Про те, як соціальні мережі допомагають у роботі та комунікації розповіли відомі ресторатор Андрій Худо, військовий капелан, отець Степан Сус та психолог Наталія Ільчишин.Tvoemisto.tv пропонує тези з дискусії «Я, ти і Fейсбук», яка відбулась 11 липня у Львові. Повну ж версію розмови дивіться у нашому відеозаписі.
  • У Парку культури розпочинаються кінопокази просто неба У Парку культури розпочинаються кінопокази просто неба У п’ятницю, 15 липня, у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького у Львові стартує проект «Кіно в парку з Кредобанком». Щовихідних львів’яни матимуть змогу безкоштовно переглядати фільми просто неба у гарному товаристві.
  • У Львові назвали дві міські водойми, де немає забруднюючих речовин У Львові назвали дві міські водойми, де немає забруднюючих речовин Результати хімічних аналізів води, проведених хімічною лабораторією КП «Адміністративно-технічне управління» протягом ІІ кварталу 2016 року показали, що немає перевищень гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин лише у двох водоймах, повідомила прес-секретар КП АТУ Мар’яна Опірська.
  • Видання The New York Times назвало вишиванку трендом сезону Видання The New York Times назвало вишиванку трендом сезону Американське видання The New York Times опубліковало статтю «Неофіційний топ літа», у якій вишиванка названа трендом сезону. Автор матеріалу описав вишиванку як «блузку», що увійшла у «всесвітній обіг».
  • 50 корисних порад для здоров 50 корисних порад для здоров'я і гарного настрою У житті людини повсякденні звички відіграють важливу роль. Вони впливають на самопочуття, здоров'я і настрій. Всього одна-дві шкідливі звички можуть стати згубними, і навпаки – кілька корисних звичок здатні змінити наше життя на краще.
  • Топ-6 коворкінгів Львова: вартість, адреси, фото Топ-6 коворкінгів Львова: вартість, адреси, фото 8 липня на вул. Героїв УПА, 80 відбулося офіційне відкриття коворкінгу ITEA Hub. Тvoemisto.tv зібрало інформацію про нове місце та інші найпопулярніші коворкінги Львова.
  • Куди поїхати на вихідні зі Львова: етнофестиваль поблизу гірської ріки Куди поїхати на вихідні зі Львова: етнофестиваль поблизу гірської ріки Цього тижня Tvoemisto.tv пропонує відвідати містечко із давньої історією на березі річки Стрий. У суботу, 9 липня, тут також пройде благодійний етнофестиваль.
  • Сьогодні – ніч на Івана Купала. 5 фактів про традиції свята Сьогодні – ніч на Івана Купала. 5 фактів про традиції свята Народні купальські обряди з вінками та вогнями традиційно проводять з вечора 6 липня і в ніч на 7 липня. День, коли відзначається свято Івана Купала, є одним з найпопулярніших і містичних свят. Це ніч єдності з природою, незвичайних традицій та обрядів. Пропонуємо вам кілька цікавих фактів про це свято.
  • 10 думок Ірини Подоляк про гідність, конфлікт цінностей і працю над собою. Відео 10 думок Ірини Подоляк про гідність, конфлікт цінностей і працю над собою. Відео У Львові відбулася шоста зустріч у рамках культурного проекту Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину». Про важливість спілкування, важкість переосмислення власних цінностей, нелегкі екзистенційні питання, та про те, як зберегти особисту та колективну гідність у воєнний час, розповіла Ірина Подоляк, народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань культури та духовності. Tvoemisto.tv занотувало найцікавіше.
  • Львів’ян кличуть до Гарнізонного храму на празник. Розклад богослужінь Львів’ян кличуть до Гарнізонного храму на празник. Розклад богослужінь У вівторок, 12 липня, з нагоди храмового празника Святих апостолів Петра і Павла у Гарнізонному храмі об 11:00 годині служитиметься Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить владика Венедикт, єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ. Львів’ян запрошують на святкову літургію.
  • Що дадуть львів’янам громадські ради? Візуалізація Що дадуть львів’янам громадські ради? Візуалізація Віднедавна львів’яни можуть долучитися до управління містом, не будучи депутатом або чиновником. 31 березня Львівська міська рада затвердила Типове положення про Громадську раду при управліннях. Сьогодні ці ради уже повинні почати формуватися.
  • Куди поїхати на вихідні зі Львова: у мандрівку екологічною стежкою Куди поїхати на вихідні зі Львова: у мандрівку екологічною стежкою Усього за 45 кілометрів від Львова розташовується гора Камула, що є найвищою вершиною рівнинної частини України. Екологічна стежка, протяжністю 2,2 км, що веде до вершини, вкрита буково-дубовими і буково-грабовими лісами, які гарно рятують від спеки. Tvoemisto.tv пропонує провести ці вихідні у цікавій родинній мандрівці до гори Камула.
  • Як відкрити приватний садочок у Львові? Візуалізація Як відкрити приватний садочок у Львові? Візуалізація Є десятки закладів, які насправді є приватними садочками, але ховаються за вивісками "дитячий клуб", "студія", "центр розвитку", щоб уникнути ризиків. Міністерство освіти трохи спростило умови, проте відкриття садку й далі залишається нелегкою справою. У Львові активісти Української Галицької Партії вирішили допомоги у відкритті приватних дитячих садочків.
  • Львів джазує. 10 атмосферних фото з Alfa Jazz Fest Львів джазує. 10 атмосферних фото з Alfa Jazz Fest 24 червня у Львові стартував Alfa Jazz Fest. Цьогоріч захід триватиме чотири дні, замість традиційних трьох. Також організатори збільшили кількість зон, на яких відбуватимуться безкоштовні концерти. Пропонуємо атмосферні фото з перших днів фестивалю.
  • Рятуємося від спеки: три рецепти морозива із сезонних ягід Рятуємося від спеки: три рецепти морозива із сезонних ягід Думаєте, чим найкраще пригостити себе, рідних і друзів в ці спекотні вихідні? Зазвичай морозиво нікого не залишає байдужим. Пропонуємо три рецепти соребету із сезонних ягід.
  • Що таке громадські ради у Львові і як туди потрапити? Відео Що таке громадські ради у Львові і як туди потрапити? Відео Віднедавна львів’яни можуть долучитися до управління містом, не будучи депутатом або чиновником. 31 березня Львівська міська рада затвердила положення про Громадську раду при управліннях. Такі ради почнуть формувати вже з дня на день.
  • Куди поїхати на вихідні зі Львова: у гори, до води чи на фестиваль Куди поїхати на вихідні зі Львова: у гори, до води чи на фестиваль Влітку все більше львів’ян покидають межі міста заради відпочинку. У Львівській області є чимало цікавих місць, які можна відвідати за один день. Tvoemisto.tv підготувало три різні локації, куди можна поїхати: гора, поблизу Сколе, з якої можна побачити Львів, містечко за 22 кілометри від міста Лева, де можна поринути у гармонію з природою та насолодитися гарними краєвидами на березі ставу, або унікальний фестиваль.
  • Вихідні на природі: п Вихідні на природі: п'ять альтанок за 40 км від Львова Напередодні чотирьох вихідних пропонуємо ознайомитися із місцями поблизу Львова, де можна зупинитися на перепочинок на шляху до цікавих місць Львівщини, до прикладу Жовкви чи гори Камули. Підійде цей перелік альтанок і для тих, хто просто хоче відпочити на природі десь у затишному закутку.
  • Як змінювати освіту у Львові, не чекаючи на Київ? Відео Як змінювати освіту у Львові, не чекаючи на Київ? Відео Змінювати освіту можна і у Львові, не обов'язково чекати на Київ. Так вважають в Українській Галицькій Партії. Саме тому на початку року тут створили освітню робочу групу, до якої входять активні члени парії, яким не байдужа освіта. Також долучаються директори шкіл та експерти в галузі освіти. З початку року освітня група має вже багато напрацювань та результатів.
  • «Два зайці». Як кримчани печуть солодощі та шукають друзів у Львові «Два зайці». Як кримчани печуть солодощі та шукають друзів у Львові Кримчани Петро Лисавкін та Наталія Єрьоміна переїхали до Львова два роки тому. Спершу намагались влаштуватись на роботу, але досить швидко зрозуміли, що єдиний оптимальний шлях – власна справа. І почали пекти капкейки (американська назва тістечок, які нагадують кекси з кремовим та фруктовим оформленням – авт.) Перший рік працювали вдома, а раз на тиждень роздавали свої солодощі безкоштовно у центрі міста. З часом переїхали у справжню кондитерську та почали проводити вечори друзів.
  • Завтра Львів святкує День музики. 8 локацій фестивалю, які варто відвідати Завтра Львів святкує День музики. 8 локацій фестивалю, які варто відвідати Львів уже вп’яте долучиться до святкування Світового дня музики. Щороку 21 червня, у день літнього сонцестояння, професійні музиканти і аматори вільно виходять на вулиці своїх міст і разом з мешканцями наповнюють їх музичним драйвом. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитись із гуртами, які розважатимуть у цей день львів’ян та гостей міста.
  • Сьогодні у християн східного обряду – Зіслання Святого Духа. 7 фактів про свято Сьогодні у християн східного обряду – Зіслання Святого Духа. 7 фактів про свято Свято П’ятидесятниці, Зіслання Святого Духа, християни східного обряду відзначають на 50-й день після Великодня, 19 червня. Саме П’ятидесятницю вважають днем, коли народилася та почала діяти Христова Церква.
  • Збірна України поступилася Північній Ірландії у матчі в рамках Євро-2016 Збірна України поступилася Північній Ірландії у матчі в рамках Євро-2016 Матч Євро-2016 між збірними України та Північної Ірландії в Ліоні на арені "Стад-де-Ліон" завершився перемогою ірландців із рахунком 0:2.
  • Карпати, які зачаровують: 10 гірських озер Карпати, які зачаровують: 10 гірських озер Улітку Карпати приваблюють тисячі охочих помилуватися краєвидами та пройти кілька сотень кілометрів по хребтах або ж піднятися на вершину. Проте в українських горах є й чимало сюрпризів для охочих відпочити біля водойми. Пропонуємо до вашої уваги огляд 10 Карпатських озер – магнетичних, оповитих легендами, часом, небезпечних, але привабливих «гірських очей».
  • Львів’ян запрошують на найбільші пригодницькі перегони у Карпати Львів’ян запрошують на найбільші пригодницькі перегони у Карпати Найбільші пригодницькі перегони в українських Карпатах «Gorgany Race» цьогоріч відбудуться 26-27 червня. Участь у десятих ювілейних змагання візьмуть понад 500 учасників з усієї України.
  • Львів’ян кличуть на прощу у Страдч. Програма Львів’ян кличуть на прощу у Страдч. Програма Наступної неділі, 26 червня, львів’ян запрошують долучитися до Всеукраїнської прощі до села Страдч Яворівського району Львівської області. Проща буде присвячена 65-й річниці від дня смерті страдецьких блаженних отців Миколи Конрада та Володимира Прийми, Дню мирянина та Ювілейному року Божого Милосердя.
  • Сьогодні – День донора. 8 фактів про справу, що рятує життя Сьогодні – День донора. 8 фактів про справу, що рятує життя Усесвітній день донора крові – нове свято, яке відзначає багато країн. Воно було засноване під егідою ООН у травні 2005 року на Всесвітній асамблеї охорони здоров'я в Женеві. Відзначають цей день 14 червня. Пропонуємо вам кілька цікавих фактів про багатолітню традицію пожертви, яка врятувала і продовжує рятувати мільйони життів.
  • Як українцям економити на комунальних послугах: 10 простих порад Як українцям економити на комунальних послугах: 10 простих порад Як менше платити за комунальні послуги, ціни на які постійно зростають? Ініціатива Energy Evolution.UA розробила прості та корисні поради, як скоротити споживання тепла на 50% та електроенергії на 75%, а також – як ефективно економити воду та газ.
  • Куди поїхати на вихідні зі Львова: затишне містечко на березі ставу Куди поїхати на вихідні зі Львова: затишне містечко на березі ставу Цими вихідними Tvoemisto.tv пропонує відвідати містечко за 22 кілометри від Львова, де можна поринути у гармонію з природою та насолодитися гарними краєвидами на березі ставу.
  • Завтра у деяких храмах Львова – престольний празник. Розклад богослужінь Завтра у деяких храмах Львова – престольний празник. Розклад богослужінь У четвер, 9 червня, християни східного обряду відзначають одне із 12 головних церковних свят – Вознесіння Господнє. Цей празник завжди припадає у четвер на сороковий день після Христового Воскресіння. Як інформують у прес-службі міськради, деякі храми Львова завтра відзначають престольні празники.
  • У Львові відбудеться святкування Міжнародного дня йоги. Програма У Львові відбудеться святкування Міжнародного дня йоги. Програма З ініціативи Посольства Республіки Індія в Україні та за підтримки Львівської міської ради 20 та 21 червня у Львові планується святкування Міжнародного дня йоги. Про це інформують у прес-служби міськради.
  • «Шерлок Холмс» та «П’ята Авеню». Чому ми й надалі позичаємо у цілого світу? «Шерлок Холмс» та «П’ята Авеню». Чому ми й надалі позичаємо у цілого світу? «Шерлок Холмс», «Америка», «П’ята Авеню». У новобудовах із такими назвами сьогодні пропонують придбати житло львів’янам.
  • У Львові пройшов парад «Богиня на велосипеді». 10 фото У Львові пройшов парад «Богиня на велосипеді». 10 фото Сьогодні, 4 червня, у Львові пройшов жіночий велопарад під гаслом «Богиня на велосипеді». Пропонуємо 10 фото з події.
  • Куди поїхати на вихідні зі Львова: Урицькі скелі Куди поїхати на вихідні зі Львова: Урицькі скелі Цими вихідним Tvoemisto.tv рекомендує відвідати пам’ятку природи та археології національного значення, яка не має аналогів у Європі, – Урицькі скелі.
  • Сьогодні у Львові стартує фестиваль ретро-автівок. Програма Сьогодні у Львові стартує фестиваль ретро-автівок. Програма Найближчими вихідними, 3–5 червня, Львівський центральний парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького перетвориться на відкритий музей автомобілів. До Львова з’їдуться автовиробники, щоб показати історію своїх автомобілів, відбудуться автоперегони на знаменитій трасі «Львівський трикутник» (траса в межах міста, що пролягає по вул. Вітовського, пл. І.Франка, вул. Стрийській, вул. Героїв Майдану).
  • AIESEC запрошує львів’ян на безкоштовний квест AIESEC запрошує львів’ян на безкоштовний квест Міжнародна молодіжна організація AIESEC у Львові, у межах глобальних цілей сталого розвитку, що були ухвалені ООН з метою збереження планети до 2030 року, організовує для львів’ян безкоштовний квест. У такий спосіб мешканці матимуть змогу долучитись до глобальної акції. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • «Треба просто любити людей»: Юлія Міщенко про найбільшу цінність у житті «Треба просто любити людей»: Юлія Міщенко про найбільшу цінність у житті Українська співачка, лідер, автор пісень і продюсер поп-рок-гурту «Таліта Кум» у межах культурного проекту Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину» розповіла про найбільшу цінність у житті людини. Про любов і закон, кінобізнес, запит української аудиторії і, звісно ж, про музику Юлії Міщенко читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.
  • Тато Твого міста. Микола Савельєв: з дітьми ти намагаєшся бути кращим, аніж є Тато Твого міста. Микола Савельєв: з дітьми ти намагаєшся бути кращим, аніж є Коли ми домовлялися за це інтерв’ю, наш герой був щиро здивований темою нашої зустрічі. Запевняв, що молоді батьки можуть не зрозуміти його підходів у вихованні дітей. Знайомтеся, герой нашої рубрики – це людина, яка знає про місцевих «бандюків», мабуть, більше, ніж місцева поліція. Головний редактор газети «Ратуша», журналіст, що розуміється на темі криміналу, волонтер, батько трьох дітей і дідусь трьох онуків – Микола Савельєв. Про батьківство у різний вік, виховання та принципи, яких дотримується чоловік, про власні перемоги і поразки у найдовшій його професії – батьківстві.
  • Як благодійні фонди при школі чи садочку допоможуть уникнути поборів? Відео Як благодійні фонди при школі чи садочку допоможуть уникнути поборів? Відео Щоб покращити ситуацію у школах та садочках з неконтрольованим рухом готівки, активісти Української Галицької Партії пропонують запровадити міні-реформу, яка допоможе заборонити рух готівки у школах а також надати більше повноважень батькам.
  • Львів’ян закликають не здавати готівку в школах та садках Львів’ян закликають не здавати готівку в школах та садках Гроші в кишені, невідомий рух готівки та відсутність контролю. Про що йдеться – зрозуміє більшість батьків львівських школярів. Щоб покращити ситуацію у школах, активісти Української Галицької Партії пропонують запровадити міні-реформу, яка допоможе заборонити рух готівки у школах а також надати більше повноважень батькам.
  • У Франції з’явилися унікальні арт-потяги. Фото У Франції з’явилися унікальні арт-потяги. Фото Французька національна залізнична компанія запустила нову лінію потягів. Їх оформили образами із картин імпресіоністів.
  • Львів’ян запрошують молитовно вшанувати чудотворну ікону. Де та коли? Львів’ян запрошують молитовно вшанувати чудотворну ікону. Де та коли? Сьогодні, 29 травня, в Архикатедральному Соборі святого Юрія, що на площі св. Юра, 5, вшановуватимуть Теребовлянську чудотворну ікону Богородиці. Львів’ян запрошуютьдолучатись. Початок – о 17:00 годині.
  • Сьогодні у Львові останній день перебуватиме унікальна реліквія Сьогодні у Львові останній день перебуватиме унікальна реліквія У суботу, 28 травня, у Архикатедральному Соборі святого Юра у Львові,що на площі святого Юра, 5, відбудеться завершальна молитва перед Ватиканською реліквією та обхід зі святинею навколо храму. Початок о 12:00 години.
  • Де поплавати у Львові? Три відкриті басейни Де поплавати у Львові? Три відкриті басейни Хоча літньої відпустки ще треба дочекатися, не варто відмовляти собі у задоволенні поплавати вже зараз. Tvoemisto.tv зібрало інформацію про три відкриті басейни у Львові, де можна відкривати сезон купання, не виїжджаючи за місто.
  • Лариса Денисенко: Нам комфортніше бути білим чоловіком середніх літ Лариса Денисенко: Нам комфортніше бути білим чоловіком середніх літ Чому дитині варто змалечку розповідати про права людини? Як ми власноруч виправдовуємо корупцію? Чому домашнє насильство досі залишається проблемою в Україні? Про це та багато іншого розмовляли головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка та письменниця, правозахисниця Лариса Денисенко13 травня, під час четвертого відкритого інтерв’ю в межах культурного проекту «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину». Tvoemisto.tv занотувало найцікавіше.
  • Періодичність, розклад, вартість: що треба знати про перший веловагон? Оновлено Періодичність, розклад, вартість: що треба знати про перший веловагон? Оновлено Найчастіше велосипедисти зі Львова прямують саме в Карпати, і питання веловагону в електропоїзді Львів-Мукачево стояло вже давно. Велосипеди в проходах часто заважали пасажирам, а велосипедистів інколи просто не пускали у вагони. Ситуацію взялися виправляти активісти Української Галицької Партії. Вони разом з активними велосипедистами розробили проект веловагону з спеціальними кріпленнями для двоколісного друга.
  • Сьогодні  вперше українка підкорила Еверест Сьогодні вперше українка підкорила Еверест На вершину найвищої гори планети Ірина Галай із містечка Мукачево піднялася у супроводі гіда Віктора Бобкова. Наразі очікують фото з вершини.
  • Куди поїхати на вихідні зі Львова: палац над Західним Бугом Куди поїхати на вихідні зі Львова: палац над Західним Бугом Цього тижня Tvoemisto.tv пропонує відвідати містечко Буськ, у якому розташовується Палац Бадені. Це гарна нагода ознайомитися із історичною будівлею та організувати пікнік на березі Західного Бугу із друзями або родиною.
  • Рада має надати Львову спеціальний архітектурно-заповідний статус Рада має надати Львову спеціальний архітектурно-заповідний статус Я народився, виріс і все своє життя прожив у Львові. З його громадськими організаціями – культурно-просвітніми та правозахисними – співпрацюю понад тридцять років, отож, маю певний досвід «сприймання» міста з боку спільноти (чи сукупності?) його мешканців, громадського руху, локальної журналістики. Тут я двічі був депутатом міської ради в момент транзиту від СССР до незалежної України. Коли здійснювався цей перехід від «совка» до самостійності, я та чимало інших львівських інтелектуалів прекрасно розуміли, що у спадщину від останньої загиблої імперії ми отримали монокультурне, монорелігійне і моносистемне за способом мислення місто.
  • Сьогодні Вакарчуку – 41. П’ять атмосферних виступів улюбленця мільйонів Сьогодні Вакарчуку – 41. П’ять атмосферних виступів улюбленця мільйонів Святослав Вакарчук, незмінний фронт-мен гурту «Океан Ельзи» вже давно став легендарною особистістю українського шоу-бізнесу. Слова найпопулярніших пісень «Океанів» знають та наспівують мільйони. Пропонуємо переглянути кілька атмосферних відео із виступів виконавця.
  • Львів’ян запрошують подискутувати про інтелект як ресурс для розвитку України Львів’ян запрошують подискутувати про інтелект як ресурс для розвитку України Завтра, 13 травня, Представництво ЄС в Україні запрошує усіх охочих мешканців Львова долучитись до відкритої дискусії на тему: «Як зробити інтелект ресурсом для розвитку України?». Вхід на захід вільний та не потребує попередньої реєстрації. А для тих, хто не зможе потрапити на дискусію, на Tvoemisto.tv буде проводитись пряма трансляція із заходу.
  • Львів’ян просять допомогти 11-річному хлопчику побороти хворобу крові Львів’ян просять допомогти 11-річному хлопчику побороти хворобу крові Швед Максим 2005-го року народження хворіє набутою апластичною анемією важкого ступеня уже другий рік. Урятувати хлопчика може лише трансплантація кісткового мозку від неродинного донора. Зібрати самотужки потрібну для операції суму батьки та близькі не можуть, тому звертаються до усіх небайдужих із проханням допомогти.
  • Програма перебування реліквій святого Івана Павла ІІ у Львові Програма перебування реліквій святого Івана Павла ІІ у Львові З 13 до 15 травня у Львові перебуватимуть реліквії святого Івана Павла ІІ. У неділю о 8:20 годині Папські пам’ятки будуть урочисто впроваджені й залишаться в церкві Різдва Пресвятої Богородиці до 16:00 години.
  • Львів’ян запрошують на Фестиваль сім’ї. Програма Львів’ян запрошують на Фестиваль сім’ї. Програма Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році та відзначається щорічно 15 травня. З цієї нагоди управління молоді, сім’ї та спорту ініціює проведення активного Фестивалю сім’ї, де львівські родини матимуть можливість активно відпочити, позмагатись і творчо представити свої таланти. Фестиваль відбудеться у парку «Знесіння» 15 травня з 12:00 до 17:00 години.
  • У Львові до почитання виставлять реліквії святого Івана Павла ІІ. Де та коли? У Львові до почитання виставлять реліквії святого Івана Павла ІІ. Де та коли? Увечері 14 травня, в суботу, о 18:00 годині реліквії та особисті речі святого Івана Павла ІІ будуть у церкві святого Андрія. Відвідини і вшанування будуть увесь вечір. Особисті речі наступного дня будуть передані до церви Різдва Богородиці.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!