5 цікавих фактів про Свято пампуха-2015 у Львові

6259 0
Різдво у Львові важко уявити без коляди та пампухів. Саме тому у розпал святкової містерії у центрі міста 7 січня стартує уже VIІІ міське свято пампуха. Впродовж п’яти днів на площі Ринок відвідувачі свята матимуть нагоду поколядувати, скуштувати найрізноманітніші види пампушків та пізнати давні українські традиції. Tvoemisto.tv зібрало для вас 5 цікавих фактів про Свято пампуха-2015.
Фото: pampuh.lviv.ua

Фото: pampuh.lviv.ua

1. На 2 дні довше! «Кожного року на Святі пампуха дедалі більшає асортимент пампушків. Цьогоріч знову запрацює Велика пампухова хата, де можна буде спробувати пампухи за рецептурою не тільки українською, а й інших країн. Ми також маємо приємну новину для тих відвідувачів, що не мають нагоди потрапити на cвято у зв’язку з тим, що їдуть за межі міста до своїх родин. Ми спеціально продовжили cвято ще на два дні, щоб ви могли якнайдовше насолоджуватись колоритом різдвяного Львова», – розповів директор Міського свята пампуха Андрій Сидор.

Читайте також: Топ-5 зимових розваг у Львові

2. Традиційно на Святі кожен охочий зможе долучитись до різноманітних пампухових забав, серед яких: «Конкурс на найкращий вертеп», «Конкурс господинь», «Конкурс пампухоїдів» та «Конкурс чортів та ангелів».

3. Нові рецепти! «У Святі Пампуха найголовніше – традиція. Нам важливо донести інформацію до господинь, які щороку дивують нас незвичними, смачними пампушками і новою рецептурою. Для них усіх ми готуємо великі гарні різдвяні сюрпризи», – повідомила Пані Пампухова, офіційне обличчя Міського свята пампуха.

Читайте також: Куди піти на зимові свята у Львові. Повна програма

4. Вертепи. До участі в святі запрошують долучитися вертепи.

5. Цьогоріч на Святі пампуха знову працюватиме Львівська різдвяна пошта. Усі охочі зможуть відправити ексклюзивну різдвяну art-листівку у будь-який куточок світу, і таким чином подарувати частинку львівських святкувань.

Читайте також: На свята у Львові діятиме «Крамничка добра»

Фото: pampuh.lviv.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!