Через авіаудар по Яворівському полігону загинув Богдан Лазар зі Львівщини

16552 0
Військовий загинув у ніч ракетного обстрілу Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

13 березня під час ракетного удару по Яворівському полігону загинув мешканець села Верхня Білка, що поблизу Львова, Богдан Лазар. Про це повідомили у Львівській райдержадміністрації.

Читайте також: Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині

«Герої не вмирають: під час ракетного удару по Яворівському полігону загинув мешканець с. Верхня Білка Богдан Лазар. Співчуваємо рідним і близьким Героя України! Вічна пам’ять і слава!», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що учора, 13 березня, окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, там загинуло 35 військових.

Через ракетний обстріл полігону загинув також полковник Олег Ящишин. Серед інших загиблих офіцер Кирило Вишиваний, брат якого Василь Вишиваний поліг в боях з окупантами на сході України.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!