Чому лунали сирени та скільки переселенців ще можуть розселити. Головне за добу на Львівщині

31838 0
Коротко про головні події минулої доби на Львівщині.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Повітряна тривога. Три рази сирена сповіщала про повітряну тривогу (від 9:30 25 квітня до 9:30 26 квітня) – була загроза повітряно-ракетних ударів. Завдяки українським силам ППО вона не справдилася. Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці. За добу розселили ще 309 людей, яких з дому прогнали воєнні дії рф. За офіційними даними, Львівська область від початку повномасштабного вторгнення прихистила 330 тисяч людей. Також значна кількість вимушених переселенців поселилась у рідних чи орендувала помешкання.

Читайте також: У Львові під час тривоги з'явилася яскрава веселка. Неймовірні фото 

За словами очільника Львівщини, в області готові розселити ще 10 тисяч людей у державних та комунальних закладах, приблизно 600 – у приватній сфері.

Перетин кордону. За кордон через пункти пропуску у Львівській області виїхали 10 тисяч людей. Від 24 лютого – 1 мільйон 781 тисяча.

Диверсії. Поліція Львівщини опрацювала 1567 повідомлень про підозрілих осіб та об'єкти.

Нагадаємо, що 25 квітня росія завдала удару по кількох областях в Україні. Зокрема, на Львівщині спрацювала протиповітряна оборона. Сирени про повітряну тривогу на Львівщині пролунали о 7:21. Кілька вибухів було чутно о 8:20. У двох населених пунктах у Золочівському районі на Львівщини виникли пожежі. Пізніше стало відомо, що внаслідок ракетного удару стався вибух на підстанції однієї з залізничних станцій області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!