Чи обиратимуть мера Львова вдруге: підрахунок затягується

2989 1
Дві дні тому у Львові відбулися вибори до Львівської міської ради та на посаду міського голови. Однак ні попередніх, ні офіційних результатів міська виборча комісія досі не оприлюднила. Хоча, за попередньою інформацією, опрацьовано 100% протоколів.
Фото: novezakarpattya.com

Фото: novezakarpattya.com

Така ситуація насторожує Комітет виборців України, експерти побоюються фальсифікацій під час підрахунку голосів. Особливо це стосується результатів голосування за мера Львова. За даними екзит-полів чинний міський голова не набирав 50% голосів, тож у місті мали б провести другий тур. Та вже на наступний день після виборів у штабі «Самопомочі» заявили, що за їх паралельним підрахунком Андрій Садовий набрав 50,88% голосів виборців.

Читайте також: Чим здивували львівські вибори. Думка експерта

В той же час міська виборча комісія не оприлюднює результатів голосування, а її голова Ігор Сліпецький упродовж дня не відповідав на жоден дзвінок.

Нагадаємо, що за даними екзит-полів львів'яни не обрали міського голову в першому турі виборів. У другому турі мали б змагатися чинний мер Андрій Садовий та «свободівець» Руслан Кошулинський.

Читайте також: Як медіа вплинули на результати львівських виборів. Думка експерта

Щодо партій, які проходять до Львівської міської ради, то за попередньою інформацією Комітету виборців України у Львівській області, партія «Самопоміч» набирає понад 30%, БПП «Солідарність» – удвічі менше, долають 5% бар’єр «Свобода», «Громадянська позиція», «Народний контроль», «Укроп», Українська галицька партія.

За даними Радіо Свобода.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
27 Жовтня, 2015 19:48
Андрій Чому ми наступаємо на ті ж граблі? Хіба не видно, що ці люди плювати хотіли на львів'ян і на їх проблеми. Ми знову лишимось в лайні, а Садовий і Ко знову нас обкрадатимуть. Геніально просто!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!