Для студентів УКУ зібрали 4 мільйони на стипендії

1948 0
Благодійний фольк-баль «Перелаз'» став доброю традицією для приятелів Українського католицького університету розпочати літо та підтримати талановитих студентів УКУ.
фото: cs.ucu.edu.ua

фото: cs.ucu.edu.ua

Х ювілейний «Перелаз'» відвідали понад двісті дорослих гостей та близько ста дітей.  Дехто з них був учасником усіх десятьох фольк-балів, а дехто – відкрив для себе цю унікальну атмосферу вперше. Незмінний дрес-код свята  – український національний одяг.

Цього року учасники «Перелаз'у» задекларували близько чотирьох мільйонів гривень, а також заснували піврічні (32 000 грн), річні (64 000 грн) та річні «плюс» (96 000 грн) іменні стипендії, що покриватимуть відповідно півроку чи рік вартості навчання студента в Університеті. Річна стипендія «плюс» покриває також проживання в Колегіумі УКУ та харчування протягом року.

Читайте також: Нова бібліотека УКУ готує виставку з голосом і улюбленою картиною Шептицького. Візуалізація 

Один з найкращих способів допомогти університету – це підтримати студентів і стати фундатором стипендії. Стипендійна підтримка студента – дієвий спосіб допомогти конкретній молодій особі і всьому університету. Саме для підтримки талановитих студентів та студентів із малозабезпечених сімей 2008 року УКУ заснував Стипендійний фонд ім. Митрополита Андрея Шептицького.

Фонд отримав ім’я Великого Митрополита на знак того, що УКУ прагне продовжувати справу підтримки найкращих студентів, яку творив свого часу Великий Митрополит. Фольк-баль «Перелаз'» – це нагода наповнити Фонд та у колі приятелів університету відзначити тих, хто зголосився стати фундаторами іменних і корпоративних стипендій чи склав пожертви на його цілі та потреби.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!