Політична реклама

До кінця травня у Львові триває конкурс для інноваторів

1181 0
До 31 травня триває конкурс Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) «Випробування для інноваторів». Це конкурс для молодих та винахідливих студентів четвертого курсу і випускників, які повинні зняти відеоролик про інновації. Автори двох кращих відео отримають стипендію для навчання на магістерській програмі LvBS з інновацій та підприємництва - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як розповідають організатори, конкурсанти повинні зняти відео (до 5 хв), у якому розкажуть, що означає бути інноватором і підприємцем. У ролику необхідно описати власні ідеї у сфері інновацій, навести приклади, розповісти про досвід. Відео, завантажені на сайт YouTube, організатори просять надсилати англійською або українською мовами на адресу [email protected].

Конкурсанти, які отримають третє, четверте та п'яте місце отримають колекцію бізнес-видань Львівської бізнес-школи. Також усі учасники конкурсу отримають CD-диск, випущений LvBS у співпраці з Knowledge@Wharton: «Лідерство, інновації та підприємництво в Центральній і Східній Європи, Росії та за межами».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!