Фірма з Дніпра збудує у Карпатах нову базу відпочинку

5428 0
«ЛЛ Девелопмент» дозволили збудувати базу відпочинку на території села Гребенів.
Фото: Віктор Саварин

Фото: Віктор Саварин

Львівська обласна державна адміністрація надала ТОВ «ЛЛ ДЕВЕЛОПМЕНТ» дозвіл збудувати на земельній ділянці, площею 3,04 га, що знаходиться на території Гребенівської сільської ради Сколівського району, базу відпочинку. Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №1024/0/5-20 від 13 листопада 2020 року.

Читайте також: Біля Трускавця облаштують оглядову вежу і доріжки за 13 мільйонів гривень. Візуалізація

«ЛЛ ДЕВЕЛОПМЕНТ» має розробити в установленому порядку технічну документацію із землеустрою щодо встановлення земельної ділянки та подати на затвердження обласній державній адміністрації.

Читайте також: Гори кличуть. Популярні маршрути українських Карпат

За даними порталу YouControl, ТОВ «ЛЛ Девелопмент» зареєстроване у 2016 р. в Дніпрі, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, виробництвом неметалевих мінеральних виробів та виробництвом інших готових металевих виробів. Бенефіціарним власником є Еліна Ніколіч. Розмір статутного капіталу підприємства становить 850 000 грн.

Нагадаємо, в Україні готують програму розвитку внутрішнього туризму.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!