Київ

У США допоможуть зібрати кошти на відновлення Бучанського ліцею №3

652 0
Мета проєкту – завершити ремонт і повну модернізацію старого приміщення
Бучанський ліцей №3. Фото: Бучанська міськрада

Бучанський ліцей №3. Фото: Бучанська міськрада

Громадська організація Ukraine Focus допоможе зібрати кошти на завершення ремонту Бучанського ліцею №3. Про це повідомляє Бучанська міськрада.

Гроші на закінчення капітального ремонту Бучанського ліцею №3 допоможуть зібрати наші американські друзі та партнери.Про це було домовлено під час візиту Бучанського міського голови Анатолія Федорука до США, а 26 березня сторони підписали відповідний меморандум з міжнародною громадською організацією Ukraine Focus.

«Не так давно ми з Броком Бірманом погоджували тут перший меморандум про співпрацю, завдяки якому змогли закінчити дах ліцею.Тепер починаємо новий спільний проєкт, мета якого – завершити ремонт і повну модернізацію старого приміщення», – зазначив Федорук.

«Буча для нас уже не просто партнер, а другий дім. Ми віримо, що спільно зможемо завершити розпочате», – додав при цьому Брок Бірман, генеральний директор Ukraine Focus.

Нагадаємо, Бучанська влада шукає фінанси на реставраційні роботи у знаменитому замку-садибі німецького інженера Євгена Штамма. 

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!