«Київстар» оновлює правила користування мобільним інтернетом у безлімітних тарифах

7390 0
Відповідні зміни поки не опубліковані на сайті оператора. Вони почнуть діяти після 5 жовтня.
ілюстративне фото: ednist.info

ілюстративне фото: ednist.info

«Київстар» запроваджує нові правила завантаження даних через мобільний інтернет, які компанія називає «політикою справедливого використання». Про це повідомляють на сайті ІТС.

Тепер замість 3 ГБ трафіку на добу на максимальній швидкості або 90 ГБ на 30 днів користувачі безлімітних тарифів  отримають 40 ГБ трафіку на максимальній швидкості на місяць для контракту і на 4 тижні для попередньої оплати. Після цього швидкість завантаження впаде до 0,8 Мбіт/с, і як швидко це трапиться залежить від абонента.

Читайте також: Мобільним операторам хочуть заборонити списувати гроші за послуги без підтвердження

Відповідні зміни поки не опубліковані на сайті оператора. Вони почнуть діяти після 5 жовтня.

У пресслужбі оператора додають, що, за їхніми даними, 40 ГБ вистачає для більшості користувачів, а якщо ні, то можна замовити послугу «Турбо кнопка», яка, як обіцяють в «Київстарі», стане доступною після 5 жовтня і дозволить за 10 грн докупити 1 ГБ трафіку до кінця дня.

Наскільки цього буде достатньо для активних користувачів, у пресслужбі складно сказати, особливо в умовах пандемії, коли мобільний інтернет почали частіше використовувати для відеоконференцій, а 30-хвилинний відеодзвінок в Zoom тягне 2-2,5 ГБ трафіку.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!