Львівське АТП-1 планує запровадити посади контролерів-касирів у своїх автобусах

4716 1
Причиною такого рішення називають значну кількість пасажирів, які не платять за проїзд або мають підроблені посвідчення.
ілюстративне фото: Волинські новини

ілюстративне фото: Волинські новини

Комунальний перевізник Львова АТП-1 планує запровадити у своїх автобусах посади контролерів-касирів. Про це повідомляють на сайті підприємства.

За словами директора АТП-1 Ореста Хамули, таке рішення прийняли, аби посили контроль за оплатою проїзду. Він каже, що в автобусах зросла кількість пасажирів пільгових категорій та тих, хто не платить за проїзд або має підроблені посвідчення.

Читайте також: Як курсують автобуси у Львові: розклади руху. Інфографіка

Додамо, що АТП-1 запровадить у своїх автобусах квитки із захисною голограмою. Як розповіла в коментарі Tvoemisto.tv речниця підприємства Ірина Рєвунова, пасажирів закликають брати ці квитки у водія при оплаті проїзду. За її словами, міська рада планує запровадити такий контроль, його механізм наразі розробляють юристи.

Нагадаємо, з 1 лютого у автобусному транспорті Львова зросла вартість проїзду до 7 гривень. Натомість пенсіонери та люди з інвалідністю ІІІ групи їздять безкоштовно.


Читайте також:
7 Лютого, 2019 19:51
Пітер Блад То щось цілком нове! Невже тепер жодна нахабна "пісійонєрска дупа", купа "псевдопільговиків", "ветерВанів русско-японської війни 1903 року" і чужих діток тепер не прошмигнуть без відповідних справжніх "пасвідчень" повз контролера-касира? Ото буде класно, особливо у "час пік"!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!