Львівський спортсмен потрапив у скандал

5598 0
Дмитро Грачов – український лучник, призер Олімпійських ігор. Тренувався в спортивному товаристві «Динамо» у Львові.
фото дмитра грачова у фейсбуку

фото дмитра грачова у фейсбуку

Львівський спортсмен, призер Олімпійських ігор в Афінах Дмитро Грачов у переписці з екснардепом Володимиром В’язівським назвав українську мовою «псячою». Про це колишній народний депутат повідомив у себе на Фейсбуку, прикріпивши відповідні скріншоти їхнього листування.

В’язівський у дописі ставить запитання про те, чи вартує в такому випадку запрошувати на урочистості з нагоди Незалежності України олімпійців, які в приватному спілкуванні зневажають Україну та її мову.

Читайте також: Чи справді спорт поза політикою. Як зреагували на позицію львівського спортсмена Горуни

«Чи варто таких олімпійців допускати до тренувань дітей, лекцій та інших публічних заходів? Мову веду про Грачова Дмитра, бронзового призера 28-х Олімпійських ігор (Афіни, 2004) і маю на це підстави. Вважаю, що його СМС-переписка зі мною щодо повернення ним боргу вийшла за межі особистісного», – йдеться в повідомленні.

Дмитро Грачов народився у Львові. Він – український лучник, призер Олімпійських ігор. Тренувався в спортивному товаристві «Динамо» у Львові. Випускник Львівського державного університету фізичної культури. Олімпійську медаль виборов на афінській Олімпіаді в командних змаганнях у складі збірної України.

Зазначимо, що Дмитро Грачов видалив свою сторінку у Facebook. Ми спробували зідзвонитися зі спортсменом, проте його телефон знаходиться за межами досяжності. Tvoemisto.tv готове оприлюднити його позицію. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!