МОН оновило систему подачі вступних документів задля захисту персональних даних

1358 0
Під час першого входу в електронний кабінет система може працювати повільно.
Фото: ivona.bigmir.net

Фото: ivona.bigmir.net

МОН оновило систему захисту електронних кабінетів вступників задля захисту персональних даних. Однак нова система може дещо уповільнити роботу під час реєстрації кабінету або першого входу з нового пристрою. Про це під час прес-конференції повідомила очільиця МОН Лілія Гриневич, пише прес-служба відомства.

Читайте також: Цьогорічні абітурієнти мають самостійно розрахувати бал атестата

«Цього року ми повністю сертифікували все наше програмне забезпечення відповідно до закону про збереження персональних даних. Ми отримали всі необхідні сертифікати», — сказала Лілія Гриневич.

За її словами, перші завантаження документів можуть відбуватися повільно, втім це не пов’язано з дефектами серверних потужностей. Таким чином персональні дані абітурієнта мають стати більш захищеними.

«Ви маєте бути терплячими на першому етапі. Потім, коли вже перші документи будуть завантажені, і ви вже в базі зареєстрували свій кабінет, база працюватиме значно динамічніше упродовж вступної кампанії», — додала Лілія Гриневич.

Читайте також: 19 випускників зі Львова набрали на ЗНО 200 балів

Додамо, що цього року вступна кампанія стартує з 2 липня. Для вступників створили гарячі лінію, на яку, крім роз’яснювальних питань, можна буде повідомляти про порушення під час вступної кампанії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!