На Львівщині порахували всі голоси виборців. Фінальні результати

10152 0
Найбільшу підтримку в області отримав чинний президент Петро Порошенко.
фото: Радіо Свобода

фото: Радіо Свобода

На Львівщині опрацювали всі протоколи з виборчих дільниць та порахували 100% голосів, повідомляє ЦВК.

Найбільшу підтримку в області отримав чинний президент Петро Порошенко — 35,32% (понад 468 тисяч голосів), на другому місці опинився Анатолій Гриценко — 19% (понад 250 тисяч), а на третьому Юлія Тимошенко — 14,84% (понад 196 тисяч). Володимир Зеленський, який має найбільшу підтримку по Україні, на Львівщині залишився на четвертому місці з 11,96% (більше 158 тисяч голосів).

Читайте також: ЗеЛьвівщина. Яким є портрет виборця Зеленського в нашому регіоні

Зазначимо, що результат Анатолія Гриценка на Львівщині є найкращим для нього серед усіх областей, натомість за Володимира Зеленського на Львівщині проголосували найгірше.

Понад 3% на Львівщині також набрали Ігор Смешко (4,68%), Руслан Кошулинський (4,66%) та Олег Ляшко (3,45%). Юрій Бойко має 1,34%, решта кандидатів набрали менше 1% голосів.

Читайте також: Якби українці читали Конституцію або Чому українські виборці завжди розчаровуються

Додамо, що по Україні опрацювали 99,44% голосів, за результатами яких лідирує Володимир Зеленський (30,22%), на другому місці — Петро Порошенко (15,93%), на третьому — Юлія Тимошенко (13,39%), четвертому — Юрій Бойко (11,68%), а на п'ятому — Анатолій Гриценко (6,92%). Ще вчора у ЦВК підтвердили проведення другого туру виборів, який запланований на 21 квітня. Участь у ньому візьмуть Володимир Зеленський та Петро Порошенко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!