Скільки туристів відвідали Львів на новорічні свята

6654 0
У Топ-5 іноземних країн, які відвідали Центр туристичної інформації у новорічний період, ввійшли гості з Польщі, Туреччини, Білорусі, Литви та Німеччини.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У новорічний період із 24 грудня 2019 по 1 січня 2020 року у Центр туристичної інформації звернулось 2197 гостей. Серед них 460 – українці та 1737 – іноземці. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Туристи замінили львів’ян на площі Ринок. Тепер треба замінити туристів

У Топ-5 іноземних країн, які відвідали Центр у новорічний період, ввійшли гості з Польщі, Туреччини, Білорусі, Литви та Німеччини. Порівняно з останніми трьома роками, кількість туристів із цих країн значно зросла. Водночас у Топ-міст України, які відвідали Центр туристичної інформації у новорічний період, ввійшли гості з Києва, Одеси, Тернополя та Вінниці.

Як уточнили Tvoemisto.tv в управлінні туризму ЛМР, ідеться наразі підрахували лише тих туристів, які відвідали Центр туристичної інформації.

На Різдвяному ярмарку туристів найбільше приваблює крафтова сувенірна продукція зі Львова та місцеві смаколики. Різдвяний ярмарок працюватиме до 19 січня, а святкування у місті триватимуть до 26 січня.

Читайте також: Львів очолив британський рейтинг туристичних напрямків, що найшвидше розвиваються

Додамо, що торік Львів відвідали 2,5 млн туристів із України, Польщі, Білорусі, Туреччини, Німеччини, Великої Британії, Литви, США, Канади, Ізраїлю та Австрії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!